logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Maalaus ja rakentaminen

Askartelumaanantai 7.11.2011


Ensi lauantain Vietnam peliin pitää maalata muutama objekti. Pikamaalauksella saatiin nämä väreihin, enää alustat. Samalla jatkettiin Afganistan objektien maalausta.

Jenkkisotilaat onnistui kohtuullisesti, keksin hyvän ja ennenkaikkea nopean tyyliin maalata maastoasu. Pohjalle US tan earth, highlight sand yellowta sekoittaen edelliseen pari kerrosta hieman vaalentaen ja perään syphone sepia wash. Taistelulasien reunat vielä korostaen sand yellowlla. Sand yellow on paras väri myös maan kuivaharjaukseen, pitää mennä ostaa kauppa tyhjäksi :)

Baker Companyn Vietnam pimujen karu olemus ei juuri maalauksesta parantunut, Buddha munkit kulmakarvoineen siedettäviä. Olipa muuten vaikea maalata oranssi viitta siten että se erottuu ihosta, lisäpulmana oli oranssin maalin heikko peittävyys. Maalaamani keltainen highligth ei minusta sovi oranssiin viittaan.

Aikaisemmin tehtyjen arabien alustat kuivaharjattiin. Ne tarvitsee enää lakata ja laittaa kuivunutta ruohoa alustoihin.

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.