Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Maalaus ja rakentaminen

Askartelumaanantai 24.10.2011

Maalauspuolella jatkettiin African warlord teemaisen kaluston parissa. Sikun isommasta rekasta saa hyvän tykkilavetin. Viikonloppuna rakentui myös muutama piikkilankaeste ja siviilejä Afganistaniin. Mainiosti pöydän alla on piilossa taittoperäinen AK-74.

Siviiliminiatyyrit on jenkeistä. Sculptaus ei ole aivan tämän päivän tasoa, mutta Afganistan teemaan sopivia siviilejä on hankala löytää. Pöytä seurue oli löytö. Siviilien lisäksi valmsitajlta löytyy muutama haavoittunut figuuri.

Halvimmat Siku autot tähän mennessä Ison Omenan citymarketista (2,95e) missä oli bonuksena kaksi Hummeria. Autojen hankkiminen alkaa olla jo pientä matkailua ympäri pääkaupunkiseutua. Kävin läpi 3 Prismaa, Toys4us ja pari Citymarkettia. Tehokas kuluttaja kuitenkin kulkee julkisilla ja saalina oli muovikassillinen pikkuautoja. Olisitte nähneet kassajonossa pikkulasten ilmeet eikö toi osta muuta kun autoja..

Rekasta poistettiin rautasahalla nosturi ja tilalle kiinnitettiin puutikkuja. Ennen pohjamaalausta ikkunat peitettiin maalarinteipillä. Kiiltäväpintaiset autot on hyvä pohjamaalaa sprayllä, pelkkä akryylikestää varsinhuonosti kulumaa. Rekka maksoi kirpputorilla euron, puulava maksaa tällöin melkein enemmän :)

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.