Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Maalaus ja rakentaminen

Askartelumaanantait 13. ja 20.6

Nyt kelpaa taas askarrella, pyödät on siivottu pitkästä aikaa. Kahtena edellisenä maanantaina muovia on leikattu ja liimattu silmät huurussa. Lisätuuletus tekisi terää, tuumattiin että päivän nimeksi voisi vaihtaa muovimaanantai. Antin pöydät täyttävä 15mm Plastic Soldier Companyn WWII venäläisjoukko eteni hyvää tahtia. Reilussa 200 miehessä riittää kesäksi puuhaa, omat 28mm Warlodsin saksalaiset rakenneltiin. Nämä oli hommattu tutustumismielessä koska halusin nähdä miltä nämä näyttävät metallisiin verrattuna. Uusi 40k gray knight terminaattori saatiin myös kasaan. Vain inkvisiittorin mies osaa heiluttaa itseään isompaa miekkaa ja ampua jättikokoisella liekinheittimellä yhtäaikaa. Molemmat toki samassa kädessä.

Taustalla testattiin 28mm skirmish sääntöjä toiseen maailman sotaan. Britin näyttivät isän kädestä pitkin aukia juokseville saksalaisille. Välttämättä ei kannata hiihtää keskeltä aukiota. Säännöissä oli mukavasti mallinnettu että ilman kessua mies ei juuri poterosta nouse tai muutakaan tahdo tehdä.

Bookmark and Share

4 comments to Askartelumaanantait 13. ja 20.6

 • avatar Antti Lahtela

  Neukkufiguni ovat edenneet vielä lisää noista kuvista. Ensimmäinen joukkue on maaleissa ja yksi kokonainen komppania ruskeassa pohjamaalissa, mitä käytän pohjavärinä maalauksen nopeuttamiseksi.

  Täytyy tulla juhannuksen jälkeisenä maanantaina kuvauttamaan projektin eteneminen, kun on aikaa maalailla lisää :)

 • avatar Marko Sysipuro

  Mitäköhän sääntösettiä mahdettiin käyttää tuossa “WWII skirmish” -pelissä?

 • avatar Antti Lahtela

  Käytössä oli Mikon hankkimat Nuts! skirmish-säännöt. Minä, Mikko tai Aito voidaan laittaa mailina säännöt mikäli kiinnostaa. Itsekin vain nopeasti lukenut säännöt läpi ja figuja ei ole vielä hankittu.

 • avatar Marko Sysipuro

  Olen aina kiinnostunut hyvistä skirmish-peleistä. Eli mielelläni luen säännöt.

You must be logged in to post a comment.