logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Maalaus ja rakentaminen

Askartelumaanantait 27.6 ja 4.7

Kesälomarakentelu alkaa päästä taas vauhtiin. Ensimmäisenä koottiin Space marinet, ovat tainneet juoda liikaa Red Bullia. Hieno tunne porata alustan mutantin päähän kiinnitystappia varten reikä. Näitä on pakko tehdä lisää. Vähitellen loputkin avaruussankarit on saanut viimein liimattua kasaan ja laitettua erilaisille resiinialustoille (Scibor ja Dragon forge). Loistavia alustamalleja molemmilla.

Tämän jälkeen olikin aika jatkaa 28mm Vietnamia. Tampereen mainiossa Harrasteessa on koottavien 20-70% alennusmyynti ja tokihan mukaan tarttui 1/48 mittakaavan jenkkien kuljetuskone. Jo pelkästään se että koneessä on kolme konekivääriä sivuikkunoissa ja monta laatikkoa kokispulloja kyydissä oli syy hankkia tämä. Myöhemmin tajusin että eihän olleet kokispulloja vaan savukranaateja tms.

Päivän päätteeksi jatkettiin 28mm kuvernöörin Old West kartanoa. Hidasta liimata mahongista jokaiseen oveen karmit, vielä toinen kerros ja ikkunat paneloimatta. Mistä jäin pohtiin että pitäisikö laittaa myös lattialistat. Talon tilattiiin myös kasa uusia hyllyjä jos jonkin näköisiä pulloja. Tämän voisi yrittää saada pelikuntoon Ropeconiin.

Kerholla pelailtiin myös ahkeraan Flames of Waria.

Bookmark and Share

1 comment to Askartelumaanantait 27.6 ja 4.7

You must be logged in to post a comment.