Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Maalaus ja rakentaminen

Askartelumaanantait 27.6 ja 4.7

Kesälomarakentelu alkaa päästä taas vauhtiin. Ensimmäisenä koottiin Space marinet, ovat tainneet juoda liikaa Red Bullia. Hieno tunne porata alustan mutantin päähän kiinnitystappia varten reikä. Näitä on pakko tehdä lisää. Vähitellen loputkin avaruussankarit on saanut viimein liimattua kasaan ja laitettua erilaisille resiinialustoille (Scibor ja Dragon forge). Loistavia alustamalleja molemmilla.

Tämän jälkeen olikin aika jatkaa 28mm Vietnamia. Tampereen mainiossa Harrasteessa on koottavien 20-70% alennusmyynti ja tokihan mukaan tarttui 1/48 mittakaavan jenkkien kuljetuskone. Jo pelkästään se että koneessä on kolme konekivääriä sivuikkunoissa ja monta laatikkoa kokispulloja kyydissä oli syy hankkia tämä. Myöhemmin tajusin että eihän olleet kokispulloja vaan savukranaateja tms.

Päivän päätteeksi jatkettiin 28mm kuvernöörin Old West kartanoa. Hidasta liimata mahongista jokaiseen oveen karmit, vielä toinen kerros ja ikkunat paneloimatta. Mistä jäin pohtiin että pitäisikö laittaa myös lattialistat. Talon tilattiiin myös kasa uusia hyllyjä jos jonkin näköisiä pulloja. Tämän voisi yrittää saada pelikuntoon Ropeconiin.

Kerholla pelailtiin myös ahkeraan Flames of Waria.

Bookmark and Share

1 comment to Askartelumaanantait 27.6 ja 4.7

You must be logged in to post a comment.