logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Maalaus ja rakentaminen

Force on Force maalausprojekti

Vietnamin 28mm miehistönkuljetuskone alkoi valmistua kun sisäosat oli maalattuja ja koko kone liimattu kasaan. Enää on ulkopintojen maalaus jäljellä, joten oli taas aika vahtaa projektia. Alkupalaksi puhdistettiin ja kasattiin joukko Pulp-teeman ukkoja: marsilaisia aivohirviöitä, saksalaisia kaasunaamareissa, kiinalaisia saksalaisessa uniformussa isolla miekalla ja gorilloja brittiuniformussa palaten tuttuihin ja turvallisiin sikheihin. Juuri näitä olen aina tarvinnut.. Sivuhommana pystytettiin joukko lyhtypylväitä ja hiekoitettiin joukko 15mm lennatinlinjatolppia. Tästä päästiinkin illan pääprojektin kimppuun.

Jo huhtikuisesta Salute matkasta asti on ollut tavoite pelata porukalla uutta nykyaikaan sijoittuvaa uutta pelisysteemiä, Force on Force. Puhdistuksen ja pesun jälkeen 28mm tsetseenit astelivat maalauspöydälle. Mustan pohjamaalin päälle perusväriksi catachan green ja graveyard ruskeaa päälle, lopuksi camogreenillä pirteyttä pintaan. Seuraavaksi naamat, aseet ja vanhentaminen. Kun nämä valmistuvat, empä taida hetkeen maalata camokuviota. Kavereina heillä on muutama punaisen meren merirosvo. Huomatkaan kaverit eivät ole ainoastaan pölli.. lainanneet venäläisten uniformuja vaan myös tuliterän T90:en. Tästä lähtee, Juhan ja Mikon erikoisjoukot saavat turpiin!

Päivitys 11.7.2011 ihon perusvärit maalattu ja sen mukaisesti lisätty uusia kuvia.

Bookmark and Share

7 comments to Force on Force maalausprojekti

 • avatar Juha

  Hieno homma, että vastapuolikin valmistuu. Tuo tankki kyllä vähän panee balanssin “pahan akselin” puolelle, mutta ohjuksella siitä selvitään. Mulla muuten on ihan tavallisia jenkki mosureita, ei erikoisjoukkoja, mitä nyt mutama OGA (eli CIA operative) matkassa.

 • avatar Mika

  Päivitys 12.7.2011: Ukot saaneet lisää yksityiskohtia. Kaikki perusdetaljit, aseet, reput ja alustavat korostukset maalattu. Merirosvolla viimeistä huutoa olevat siniset Adidaksen verkkarit. Enää täytyy maalata vaikein eli silmät. Alustat menee vanhalla rutiinilla. Tankki sai myös vihreän perusvärin ja ruskean maastokuvion. Lopuksi vaaleanruskean harmaa kuivaharjaus ja devlan mud litkutus. Tankin yksityiskohtien maalaus odottaa inspiraatiota.

  Päivän päätteeksi tehtiin Cars leluista irrotetuista osista muutama objektimarkkeri. Tsetheeneiltä ei lopu ammukset eikä koneöljy! Kuvat lisätty vanhojen perään, pahoittelen kamerakännykän ylivalottuneita huonolaatuisia kuvia. Pitää yrittää ottaa huomenna ulkona auringossa pari parempaa kuvaa.

 • avatar Juha

  Terve, mulla olis muutama snapshot valmiista jenkki platoonista, eli jos pukaan ne Mika sulle maililla, niin saatko ne sivuille Force on Force päivityksenä?

 • avatar Mika

  Moi, loistavaa! Joskin mun mailisalasanat on expiroitunut lomalla. En pääse sähköposteihin, jesh lomaa! :) Ehdottaisin että laitat kuvat Googlen Picasa webiin, josta omanikin olen linkittänyt.

  Oletko muuten rekannut sivustolle? Voin päivittää sinulle editor oikeudet, niin pääset postaileen juttuja. Ohjeita kirjoittamiseen http://www.nopat.fi/nopat-ja-taktiikka/ohjeet-sivujen-tekemiseen/ .

 • avatar Juha

  olen rekisteröitynyt joo, jos teet tunnarit niin voin yrittää ;-) postailla, mikäs siinä.

 • avatar Mika

  Kas, olen puusilmä. Tosin hakukaan ei löytänyt sua listalta. Mutta nyt on editor oikeudet. Post a Day on hyvä tavoite, itse olen hieman jäänyt tästä tavoitevauhdista. Silmäilin että mulla 200 juttua kasassa, melkein yksi per arkipäivä. Laadusta voidaan olla monta mieltä =]

You must be logged in to post a comment.