logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Maalaus ja rakentaminen

Force on Force vastapuoli

Mika on mallikkaasti valmistellut merirosvo/tsetseeni liittoumaa ja tässä sitten vastavoima valmiina. Joukkueellinen jenkkejä ja jeepit koko porukalle. Saas nähdä miten kapinalliset ja sotarosvot pärjäävät? Kunhan mukaan saadaan vielä Pekan special forces ja talebaanit, ja Mikon joukot, niin pelit voivat siis hyvinkin alkaa.

 

Tässä perusmosureita parista kuvakulmasta.

 

Muutama kuva lisää, jäi äsken matkasta ;-) Delta snipu ja muutama siiviiliauto, jotka löytyivät marketista. Skaala on ihan kohdallaan 28mm.

CIA:n miehellä on Hummerin siviilimalli! Kyseinen figu on sääntökirjan mukana tullut lahjafigu, jonka maalasin eri teemalla, toiselle enempi siviilivermeet.

On vähän valotus pielessä, mutta kai noista jotain selvää saa…

 

Figut ovat Empress miniatures 28mm moderneja jenkkejä ja Humvee firmaa en muista ;-)

Bookmark and Share

8 comments to Force on Force vastapuoli

 • avatar Mika

  Hienosti maalattu! Onneksi mun lisäkalusto saapui tänään postissa, vastaisku hummereille. Thesheeniellä on nyt myös kaksi näitä nasua http://en.wikipedia.org/wiki/BvS_10

  Ps. Humveet on http://www.forceofarms.co.uk/ firmalta. Niillä on myös loistavia 28mm suomalaisia WWII ajoneuvoja ja Vietnamin kalustoa.

 • avatar Juha

  Kiitti fiksummasta sivuasettelusta, arvelen Mikan oleen asialla? Pitää opetella tekemään tuollainen tiiseri ja jatkosivu -setti seuraavaksi ;-). Mites se muuten onnistuu?

 • avatar Mika

  En ollut minä, täällä on monta ahkeraa. Teaserin saa lisäämällä more tagin tekstin keskelle. Sen ylläoleva näkyy etusivulla. Kuvissa kannattaa laittaa valinta että avaa kuvan suoraan, ei tuota tavallaan turhaa välisivua.

 • avatar Tero S

  Toi teaseri-ominaisuus (more…) ilmestyy täällä juttuihin kyllä aika nopeasti, ettei mene etusivu tukkoon.. :D

  En minäkään sitä kyllä laittanut, vaikka niitä olenkin välillä ahkerasti näihin lisäillyt.

 • avatar kalle

  Tunnustan. Se ei vaan näytä hyvältä, jos yksi juttu on pitkä, ja muut lyhyitä etusivulla. Hyvä Juha että pistit artikkelia sisään, Mikan ja mun juttuja onkin aika runsaasti. Uudet kirjoittajat ovat erittäin tervetulleita. Ja mukava että Mikakin on taas herännyt horroksesta. Ei ole sellaista asiaa kuin liikaa figuaiheisia kuvia ja jorinaa.

  Jaakko U voi sitten moderoida vähin äänin kaikkien kiäliopit kuntoon, mulle riittää toi moren lisääminen…

 • avatar Mika

  Haa, päivän hankinta joukoilleni on kunnon auto. Pahan akselilla ajaa tyylillä. Hummeris jää viivalle! http://www.globalmotors.net/chechen-republic-president-rides-in-a-lamborghini-reventon/

 • avatar Juha

  Postailen mieluusti figuaiheisia juttuja jatkosskin, maalaan kuitenkin kohtuullisen paljon. Kävi sivua tehdessä itselläkin mielessä, että pitäis tehdä juttu toisella tavalla, mutta en siinä tohinassa jaksanut selvitellä. Jatkossa teen siis jutut tiiserillä. Palaan sivuille kunhan saan lomamatkailut matkailtua.

 • avatar Mika

  Tässä kuva pahisten Lambboista viitaten edelliseen urheiluautokommenttiini, googlaaminen kannattaa. Aitoa vastaava mattamusta väritys. Pahiksilla on myös prätkä viritettävänä. Aiheesta toiseen, mukana kuva IG:n epätoivoisesta taistelusta alieneita vastaan. Liian pieni laatikko selvästi jaettavaksi.

You must be logged in to post a comment.