Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Maalaus ja rakentaminen

Maastotalkoot, ensimmäinen päivä rakennettu

City fight!

Kiitos kaikille innokkaille rakentajille.. Porukalla talot rakentui kädenkäänteessä. Alla joukko kuvia rakentelun eri vaiheista ja päivän aikaansaannoksista. Huomenna perjantaina 7.1 jatketaan kello 15:00.

Saimme Juhalta myös lahjoituksena kerholle joukon pelimaastoa, nämä löytyvät pelipöytien alta muutamasta isosta raidallisesta laatikosta. Joukossa muun muassa alkuasukaskylä, lännen kaupunki ja iso kirkko, viidakkomaastoa ja kukkuloita.

Bookmark and Share

2 comments to Maastotalkoot, ensimmäinen päivä rakennettu

  • avatar Marko Sysipuro

    Mitä ihmettä. Näkyikö noissa WM/Hordes kuvissa peräti peikkojen tykki! Ja mikäköhän oli aselajina harvinaiseksi jääneen tykistön saldo pelissä? Ja esittikö lassoa käyttänyt peikko kenties Swamp Trollia? Itse olen tyytynyt vain vaihtamaan alkuperäisen suopeikon kielen paksumaan ja imukuppimaisempaan, mutta tuo lasson lisääminen (mille alkuperäiselle?) peikolle on ihan hauska idea.

  • avatar jaakko

    On tuo Thumper ihan pelattava, ko. pelin suorituksesta en tosin osaa sanoa. Lasso-peikko tosiaan on Janin Swamp Troll. En tunne peikkoja niin hyvin, että osaisin sanoa mikä nappi on pohjalla.

You must be logged in to post a comment.