Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Maalaus ja rakentaminen

Maastotalkoot: Viikon tuotoksia

Space wolf ottaa rennosti kun muut rakentaa.

Kerholla oli tänään mukavasti monien eri pelien pelaajia.. Flames of War, DBM, 40k.. ja maastotalkoissa kokoontuivat ahkerat rakentajat. Kiitos kaikille!

Päivän sana oli isot aseet ja isot talot. Jos talossa ei ole tankin mentävää reikää sitä kutsutaan kanakopiksi. Rakenteluun toi kipinää taustalla tapahtunut 40k taistelu.

Rakentelu jatkuu huomenna sunnuntaina klo 11:00. Tai oikeastaan tänään, kun sen verran hauskaa oli että ei maltettu lopetella ajoissa..

Bookmark and Share

2 comments to Maastotalkoot: Viikon tuotoksia

  • avatar kalle

    Voisin poimia jotain taloja viikonlopuksi himaan sudittavaksi, jos on mökit vielä keskeneräisiä. Tossa torstainpaikkeilla olisi tarkoitus käydä pelailemassa. 40K turnaus tulee mitä luultavimmin täyteen joten kenttiä tarvitaan aika paljon. Jos saadaan jälleen Ernolta kenttä, ja Teemulta pari kenttää, niin vielä pitää olla romua 12 kentän peitoksi. Tönöä saa siis sen puolesta olla paljon.

    Käyn vähän tekemässä inventaariota 40K pömpeleiden määristä, että monelleko kentälle ne riittävät, metsää ja kukkulaa on luonnollisesti täytteeksi useimmille kentille. Samalla voisin viedä pahvilaatikossa valmiita katolleni tai autotallin säilytykseen, jos ovat kerholla tiellä ?

  • avatar kalle

    Nyt olen saanut viisi taloa täysin valmiiksi, eli myös baset on maalattu ja ruohotettu. Näyttää hyvältä vaikka itse sanonkin. Siinä sivussa olen nyhertänyt myös muutamia vesiesteitä aikani kuluksi, yksi on valmiina,ja kuusi keskeneräisyyden eri asteissa. Noita voi sitten käyttää riesoina faba ja 40K turneissa. Muita taloja on tullut samalla spreiailtua, pohjamaalailtua yms. Tavoitteena tehdä hiihtolomalla ainakin kymmemenen taloa lisää valmiiksi.

    Aika hidasta hommaa noiden tönöjen viimeisteleminen on.

You must be logged in to post a comment.