logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Maalaus ja rakentaminen

Miniatyyrimeetti ja askartelulauantai 5.11. 14:00


Pääkaupunkiseudun miniatyyrimeetti ja noppakerhon askartelulauantai 5.11. klo 14:00 Lauttasaaressa (Nahkahousuntie 5). Päivä on vapaa kaikille harrastajille tai aiheesta kiinnostuneille ja osallistuminen ei maksa mitään. Luonnollisesti omat figuurit/rakennelmat ja maalit mukaan. Alaovesta pääsee sisään soittamalla isännälle, puhelinnumero on alaovessa. Tervetuloa!

Paikalle löytää bussilinjolla 21V, 65A ja 66 , jotka lähtevät Rautatieaseman vierestä Sokoksen edestä. 15min matka-ajalla ei kauas eksy keskustasta.

Kaikilta varmaan löytyy se oma maalaus- tai rakenteluprojekti jota ei ole saanut vietyä eteenpäin viime aikoina. Yhdessä maalaessa projektit yleensä etenee nopeammin ja läppää on mukava heittää rennossa maalausseurassa. Kenties oppiakin uusia tekniikoita. Paikalle on varattu useampi työpiste ja päivässä voi kysyä neuvoja sekä opastusta kokenemmilta maalaajilta ja rakentajilta.

Miniatyyrimeetin historia ja keskustelu ketju Sotavasarassa.


Kerhon sijainti kartalla

Näytä suurempi kartta

Streetview

Näytä suurempi kartta

Bookmark and Share

2 comments to Miniatyyrimeetti ja askartelulauantai 5.11. 14:00

You must be logged in to post a comment.