logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Maalaus ja rakentaminen

Nam’ssa ruoho kasvaa nopeasti, ja kahvinkeittimessä levä

Force on Force -säännöt sopivat loistavasti myös Vietnam peleihin. Eikun ruoho kasvamaan. Tiimarin poistohyllystä lähti tänään mukaan muutama kasvipallo (1,45e kpl). Kasvin lehdit ovat juuri sopivan kokoisia viidakkomaastoon. Ruohonauha oli rautalangalla kiinni erikoisessa piikkipallossa, mutta se lähti helposti irti. Noin metrin mittainen kasvinauha pilkottiin sopiviksi paloiksi ja rautalangalla niputettiin pieniksi tupoiksi. Nämä kiinnitettiin greenstuffilla aluslevyille. Enää puuttuu hiekoitus, ja eiköhän noille piikkipallo jämillekin keksitä käyttöä 40k-maastoina.

Tänään sunnuntaina viidakkokasvien alustat hiekoitettiin ja kun oli vauhtiin päästy myös Kreikkalaiset, Amazonit ja WWII saksalaiset saivat hiekasta. Jälkimmäiset talebanien kera pohjamaalattiin harmaalla.

Kerhon kahvinkeittimeen oli mukavasti jätetty kahvit pannuun pidemmäksi ajaksi. Viimeisessä kuvassa melkoinen leväkukinta ihailtavaksi.

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.