logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Maalaus ja rakentaminen

Pelilauantai 26.3.2011 – 5051, askartelua

Kerholla oli tänään mukavasti väkeä. Eastfort, Warhammer Fantasy Battle, future skirmish ja Warhammer 40.000 nappulat/ukot liikkuivat pöydillä ahkeraan. Future skirmish pelissä testauksessa olivat kahdet uudet säännät Nuts ja 5051. Nämä mahdollistavat pelin myös pöytää vastaan. Toimitus odottaa pelaajien analyysia.

40.000 kampanjassa kohtasivat IG Elysian ja tyranidit. IG ryhmittyi keskellä lautaa, yrittäen pitää laskeutumisalustan hallussa. Alsutalle oli tuotu joukko isoja tykkejä joka suunnasta vyöryvien liskojen tainnuttamiseksi. Isompia aseita olisi tarvittu. Liskot söivät kaartin miehet varsin helposti alienien hurratessa taustalla. Serkut osaavat.

Askartelupuolella tosiaan etenivät taas Alienit, 30-vuotiset sodan ruotsalaiset ja LOTR turnausmaastot. Heroclicks Alienien kera Fantasiapelien alennusmyynnistä tarttui mukaan joukko Judge Dredd figuja. Myyjä kaupassa pohti että tulivät nämä Alienin iltapalaksi. Nyt voidaan tehdä viimein Judge Dredd sarjakuvan innoittama läskien kapina scennaario. Nämä jätkät kun laitetaan mellakoimaan kaduille, siellä ei taatusti ole tilaa vihollisille.

Ruotsalaiset saivat raskaasti haarniskoitua Cuirass ratsuväkeä, mortarilla ja kranaateilla varustetun Petardier ryhmän, tarkka-ampujan ja saarnaavia piispoja. Näillä varusteilla valloitetaan puoli Eurooppaa helposti. Joskin sotakirjeenvaihtajat ovat vinkaneet että isommat tykit voisi olla vielä tarpeen.

LOTR-maastoista puuttuu vielä ruohot ja detaljien maalaus. Mutta alkaa näyttää hyvältä turnausta ajatellen. Saa käyttää muulloinkin. Käsitelkää hellästi ja laittakaa takas hyllyyn siististi. Lasivitriinissä on myös Mikon tuoma Osgiliath raunio.

Warhammer Fantasy battlessa örkit vyöryivät empireä vastaan. Empire oli saanut uudet maagit maaleihin. Harmi kun unohdin ottaa kuvaan divaanilla viiniä juovasta sankarittaresta. Örkkejä näytti olevan melkoinen horde liikenteessä. Taiston tulos ei ollut kerholta poistuttaessa vielä selvillä.

Bookmark and Share

2 comments to Pelilauantai 26.3.2011 – 5051, askartelua

  • Toimii hyvin toi kuvasysteemi. Laita toi jatkossa noi kuva-embed heti jutun alkuun ja sitten tekstit ja more. Itse huomasin vasta äsken, että noissa oli lisääkin juttua. kun se linkki oli siellä kuvan alla se jää helposti huomaamatta.

    Sitten laita jotain sisällöstä kertovia tägeja niin saadaan tägipilveen kamaa ja hakeminen helpottuu, 3-4 teemaa / juttu riittää, mieluusti ei pelien nimiä vaan jotain muuta.

    Judge Dreddyä kyllä voisi pelailla. Voiskin väsätä yhden magablogin kun mulla tota styroksia on :)

  • avatar Antti Lahtela

    Oho, näkee Ristoakin kerholla pelaamassa. Se ei siis olekaan vain huhu, että mies on kerhon jäsen ;)

You must be logged in to post a comment.