logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Maalaus ja rakentaminen

Askartelumaanantai 25.4.2011

Yllä oleva Judge Dreddistä tuttu läskien kapina on omistettu hälle joka onnistunut hajoittamaan kerholla muoviosien rakenteluun hankkimani tarkkuussivuleikkurini.

Hieman tuskastuttavaa mennä askarteleen huomatakseen että leikkureistani on kärki vääntynyt ja ne on murtunut käyttökelvottomiksi. Mitähän paksua metallia niillä on yritetty poikkaista. Kannattaisi lukeaa manuaali pihtien kyljestä ennenkuin lainaa. Hän joka niitä on käytellyt voi käydä hakemassa uudet samanlaiset Bauhausista tilalle, varaa 30 euroa mukaasi.

Tästä takaiskusta huolimatta Judge Dredd possen rakentelu eteni hyvän matkaa. Megacityn kadut ovat liian pieniä nälkäisille. Myös pari Vietnmin tankkia ja sähköpylväitä koostettiin. Lopuksi liimattiin kasaan joukko Spartalaisia.

Bookmark and Share

4 comments to Askartelumaanantai 25.4.2011

 • avatar Antti Lahtela

  Olen saanut jo kahdet sakset rikki kerholla, mutta onnekseni en ole koskenut noihin leikkureihin :)

 • avatar Mika

  Sakset maksoi euron kpl, joten ei hätää. Niistä sai vielä about toimivia virittämällä rautalangalla kahvat takas. Älä heitä pois, niillä leikkaa paperia :)

 • avatar Mika

  Pihti asia on kunnossa, kiitos.

 • avatar Mika

  Tunkua vitriiniin. Ensin pihdeilla, sitten miehen voimin. Toisiinsa liittymättöminä kerhohuoneen valkoisen lasivitriinin ovi hajosi yhden kävellessä epähuomiossa avonaisesta ovesta läpi, onneksi ei sattunut mitään.

  Muistutuksena laita vitriinien ovi kiinni heti kun sieltä on lainattu tavaraa. Valkoinen vitriini oli reilusti halvempi kun nuo pihdit joten emme kärsineet aineellisiakaan tappioita.

You must be logged in to post a comment.