Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Maalaus ja rakentaminen

Rakentelu – 15mm japanilaiset ja 28mm Sparta!

Eureka miniaturesilla on komeita WWII japanilaisia, kasattiin pieni pyörä-, leikinheitin jalkaväki- ja komentoryhmät. Kohtuullisen hyvin samassa mittakaavassa Battlefrontin figujen kanssa.


Detalji oli hyvää, mutta en tykkää Eurekan todella pehmeästä lyijytinasta 15mm ukoissa. Varsinkin kivääreiden pistimet tuntuivat vääntyvän pelkästä puhalluksesta.

Lisäksi jatkettiin Spartan 28mm miesten kokoamista. Jokaiselle liimattiin paketista mahdollisimman iso hevosen harjas kypärään ja kilpi kouraan. Hauskasti paketissa saattoi valita että tekeekö 24kpl haarniskoilla varustettua vai kaapumiehiä. Lopuksi jäikin yli 8 kaapumiestä. Kaikki osat on käytettävä, päitä oli riittävästi samoin oikeita käsi. Mutta vasenkäsi jouduttiin tuunaan oikeasta. Kyynärpäästä poikki, vähän puukkoa ja sopivaan asentoon liimaten saatiin joukko kasvatettua 32 mieheen. Kukaan huomaa mitään jos peukalo on väärällä puolen kämmentä :)

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.