logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Maalaus ja rakentaminen

Rakentelu – 15mm japanilaiset ja 28mm Sparta!

Eureka miniaturesilla on komeita WWII japanilaisia, kasattiin pieni pyörä-, leikinheitin jalkaväki- ja komentoryhmät. Kohtuullisen hyvin samassa mittakaavassa Battlefrontin figujen kanssa.


Detalji oli hyvää, mutta en tykkää Eurekan todella pehmeästä lyijytinasta 15mm ukoissa. Varsinkin kivääreiden pistimet tuntuivat vääntyvän pelkästä puhalluksesta.

Lisäksi jatkettiin Spartan 28mm miesten kokoamista. Jokaiselle liimattiin paketista mahdollisimman iso hevosen harjas kypärään ja kilpi kouraan. Hauskasti paketissa saattoi valita että tekeekö 24kpl haarniskoilla varustettua vai kaapumiehiä. Lopuksi jäikin yli 8 kaapumiestä. Kaikki osat on käytettävä, päitä oli riittävästi samoin oikeita käsi. Mutta vasenkäsi jouduttiin tuunaan oikeasta. Kyynärpäästä poikki, vähän puukkoa ja sopivaan asentoon liimaten saatiin joukko kasvatettua 32 mieheen. Kukaan huomaa mitään jos peukalo on väärällä puolen kämmentä :)

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.