logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Maalaus ja rakentaminen

Rakentelu – 15mm Ranska

Jo pidempään työn alla ollut 15mm Ranskan rakentaminen jatkui taas. Suurimmasta osasta taloista puhdistettiin valujäämät ja pohjamaalattiin harmaaksi. Ennen pohjamaalausta taloihin lisättiin muutami yksityiskohtia kuten tiilimurskaa, hanhia ja kanoja. Tiilimurska on Hobbypointin minimosaiikkilaattoja jotka saa näppärästi pihdeillä palasiksi. Suosittelen!

Harmaa pohjaväri on kyllä mainio. Talot ovat resiiniä joskin ikävän helposti poikki napsahtavaa laatua. Nostelkaa taloja pohjasta kun lainaatte! Ranskan hotelli ja kaupungintalo lähtevät seuraavaksi työn alle.

Lisäksi suditeltiin vähän tummemman ruskeaa pohjaväriä Lord of The Rings tornien juurelle.Näin saatiin aikaan pieni varjostus missä talo vaalenee ylöspäin. Tornit saattavat jopa valmistua Eetun järjestämään War of the Ring turnaukseen. Seuraavaksi eri valkoisen sävyjen kuivaharjaus ja puuosien maalaus. Sen voisi tehdä ylihuomenna maanantaina.

 

Bookmark and Share

3 comments to Rakentelu – 15mm Ranska

 • avatar JaakkoB

  Erittäin hienon näköisiä!

  Luulen että pelikäytössä kannattaa välikerrokset jättää suosiolla käyttämättä.

  Olisi äärimmäisen hienoa jos näitä pääsisi testaamaan jo seuraavassa FOW-pelipäivässä (27.3).

 • avatar kalle

  Mistä pelipäivästä puheenollen, ollaan tulossa jamppojen kanssa porukalla pelaamaan FOW megamättöä ko päivänä. Katsotaan saadaanko puolet suomen FOW pelaajista paikalle. Me ukot aloitetaan tietysti kukonlaulun aikaan, kun nuoriso ei ole vielä päässyt edes krapulan puolelle.

 • avatar Mika

  Voitte lainaa taloja vaikka maalaus kesken. Harmaa pohjamaali on komea jo sellaisenaan. Älkää pudottako lattialle :)

You must be logged in to post a comment.