logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Maalaus ja rakentaminen

Rakentelua – 28mm satamakaupunki

Kunnon kaupungissa on aina tupakkaviljelmä. Nyt kelpaa läkkäreiden purra mälliä.

Hampurin tuliaisina mukaan tarttui H0 mittakaavan röökipelto. jokainen tupakkapensas koostui noin 6 osasta mitkä liimattiin rautalankaan. Pieniä oli osat ja 50 kasvin rakentaminen vaati kärsivällisyyttä. Ainakin 3 tuntia kokoamisessa vierähti. Lopuksi litkutettiin pensaat vihreällä ja liimattiin mukana tulleeseen alustaan. Pussissa oli myös vaalean punaiset kukinnot jotka liimattiin kasvien päähän erikeeperillä. Vielä pitää rakentaa aita pellon ympärille.

Tuliaisena tuotiin myös maissipelto. Maissipelto ei ollut yhtä hyvälaatuinen kuin tupakat, varsinkin maali ei tarttunut millään pintaan ja kasvit olivat kovin heiveröisiä. Joitakin muita kasveja tuli myös hankittua, on se jännä kun ruoho maksaa Saksassa puolet tai kolmasosan siitä mitä Suomessa.

Normannian resiinitalojen etuseinät oli sen verran heinot että pari taloa tarttui mukaan. alkuperäiset valumuotit on laserleikattua vaneria, mitkä liimattu päällekkäin ja detaljit paikoilleen. Tuollainen kotilaser olisi näppärä. Laser oli noin 100x100x50cm kokoinen. Sopiva olohuoneen pöydän tilalle. Talojen koko lienee jossain 20-25mm figuille. Nämä tulevat rakenteilla olevaan Pulp-aikakauden 30- tai kenties 60-luvun kaupunkiin.

Itse talojen rakennus on hieman penseää puuhaa koska aluksi tyhmyydessäni koetin ne saada pysymään kasassa pelkällä pikaliimalla. Selvästi loman tarpeessa, kun greenstuffihan siihen hommaan on mitä mainioin. Sillä kitattiin myös kaikki pienet raot ja irvistykset.

Bookmark and Share

1 comment to Rakentelua – 28mm satamakaupunki

You must be logged in to post a comment.