logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Maalaus ja rakentaminen

Rakentelumaanantai 21.3.20011

Turnauksen innoittamana omat IG joukot lähtivät taas työn alle. Tankkien sijaan päätin kasailla muutaman sotamiehen. Kaappien kätköistä kaivettiin liuta valmisbaseja ja pinnattiin Krieg Korps joukkoja alustoille. Jotta miehillä ei olisi tylsää vain seisoskella niin myös alien tyranit armeija eteni. Queen alien ottaa tukea maalausvesilasista. Taitaa ladya huimata kun yksinäinen predator alienien keskellä on tullut keräämään muutaman pääsiäsegun.

Nyt on noin puolet jälkäväestä kasattu. Resiinibaset ja ukot olivat helppoa työstettävää, kupliakaan ukoissa ei juuri ollut. Pinnauksen avulla pysyvät paremmin kiinni alustassa. Osa alustosita on Scriborilta ja loput muistaakseni jostain jenkeistä tilattu. Molempien laatu oli loistava. Varsinkin noita jenkkialustoja pitää tilaa lisää, kun muistaisi vain mistä ne on peräisin.

Internetin löytöjä on myös postissa tänään tullut full plate. Nyt kelpaa patsastella kartsalla, sääli vain että haarniska sopii vain alle puolenmetrin pätkille. Tai hurjalle sotakoiralle.

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.