logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Messu- ja matkaraportit

Hamburger Tactica 25-26.2 pelimatka


http://www.hamburger-tactica.de/

Juuri pääsin kotiin edelliseltä reissulta ja Hesaripinoa läpikäydessäni bongasin Finnairin tarjouksen. 127 euroa menopaluusta Hampuriin on halpa, eli ainakin tämä noppaaja lähtee Hampuriin taas ensi keväänä. Mahtavia pelejä tiedossa, heidän blogista voi käydä vakoilemassa pelimaastojen rakentelun edistymistä.

Ainoa miinus oli että tarjousta ei saanut to-su ajalle, joten lennän torstaina viideltä heti töiden perään ja palaan maanantaina puolelta päivin. Lentokentältä on metro rautatieasemalle, helppo kulkea. Hotellit rautatieaseman vieressä mistä kätevä junayhteys pelipaikalle on maksanut noin 50 euroa yö. Esim tämä missä majailin toissa vuonna on rautatieasemaa vastapäätä.

Tervetuloa mukaan!

Bookmark and Share

7 comments to Hamburger Tactica 25-26.2 pelimatka

 • avatar Juha

  Tuohan voisi olla kiinnostavaa, voisin liittyä matkaan! Ja onhan tästä ollut puhettakin.

 • avatar Juha

  Hampuriin helmikuussa! Buukkasin just lipun ja liityn Noppakerhon retkikuntaan. Mielenkiintoista nähdä figupelaamista saksanmaalla!

 • avatar Sami Kilpinen

  Hmm, on kyllä aika edullinen, nimim. elokuussa mentiin Kapellskär (swe)-Innsbruck (Aus) – Kapellskär autolla kuudessa vuorokaudessa….tuo hinta ei ehkä siihen nähden ole tosiaankaan paha.

  Ja Hampuriin just oikeastaan halusinki mennä, vanhimman oloinen suurkaupunki siellä.
  Pitää pistää vakavaan harkintaan, onko harkintadeadlinea lipuille?

 • avatar Mika

  Nuo liput oli tarjouksessa viime vuonna milloin jo hankimme omat lippumme.

  Nostin jutun esiin taas jos joku tahtoo vielä lähteä mukaan. Mä meen jo torstaina ja Juha perjantaina, tullaan takas maanantaina.

 • avatar Sami Kilpinen

  Nyt maksaisi 145-157€:n väliltä nuo liput.
  Pitäisiköhän vaan pokkana mennä tuona torstaina kyselemään vapaita paikkoja lentokentältä, kerta se tuossa vieressä on, jos saisi tyhjiä tai peruutuspaikkoja puoli-ilmaiseksi? Onko joku toiminut näin?

 • avatar Mika

  Saluteen yksi vuosi kyttäsin josko ihan lopussa tulisi halpoja lentoja, mutta ainakin netissä hinnat vaan nousi mitä lähempänä tapahtumapäivää. Lontoo tosin lienee suositumpi kuin Hampuri. Tuo 145e on yhä halpa, aikaisempina vuosina lennot on maksanut 200-300e.

 • avatar Sami Kilpinen

  Ei ne netissä ne halvat hinnat näy, vaan niitä pitää mennä kyselemään suoraan lentokentältä lentofirman edustajalta. Näin ainakin minulle kerrottiin. Missäs hotelleissa olette, vai päätätte paikan päällä?

You must be logged in to post a comment.