logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Messu- ja matkaraportit

Hamburger Tactica kuvia

Terveisiä saksanmaalta.

Hamburger Tactica oli jälleen kasvanut viime vuotisesta ja meno oli tuttuun tapaan ystävällistä ja pöydät hienoja. Lauantaina väkeä olikin runsaasti ja sunnuntai hieman hiljaisempi, mikä tarkoitti että jos halusi pelata siihen oli hyvä mahdollisuus.  Kokonaisuudessaan viikonloppu vierähti nopeasti vanhojen tuttujen kanssa jutellessa. Aikaisempaan verrattuna tapahtuma oli kasvanut ison salin verran ja mukana oli monipuolisempi määrä kauppiaita. Liikkumista helpotti myös se että tapahtuma oli samassa paikassa kuin viime vuonna joten messukonkari selvisi reissusta ilman karttoja tai muita. Pientä säätöä aiheutti messupaikalle kulkevan junalaiturin viikonloppuremontti mutta neuvoa kysyttyä hidaste taklattiin 10 minuutissa, sillä juna lähtikin viereiseltä raiteelta. Huhujen mukaan tapahtuma ensi vuonna taas samassa paikassa.

Hotelli oli mainio löytö. Halpa (45e/yö), siisti kolmen tähden kohtuullisen uudet sisäpinnat ja ennen kaikkea aivan rautatieaseman vieressä mistä oli helppo liikkua tapahtumapaikalle tai Hamburin pääostoskadulle. Ilma oli hieman viileä ja -1 tuntui tuulessa yllättävän kylmälle. Mukana oli kaksi kameraa ja tyhjä matkalaukku. Jälkimmäinen täyttyikin päivien aikana erilaisista tarjoustuotteista, taas on hetkeksi rakenneltavaa.  Kuvia tuli otettua toistatuhatta, ohessa linkki osaan kuvista ellei yläpuolinen diaesitys toimi. Kuvia ei ole sortattu mutta ne on aika järjestyksessä kulkien pyödästä toiseen.. Muiden ottamia kuvia löytyy tuolta.

Alla videoita tapahtumasta. Kännykkällä kuvattuna hieman tärisee.. Pyörähdys ympäri ensimmäisessä salissa.

Tinasotilas paratiisi.. perryjä ja foundruja silmän kantamattomiin. Ja kyllä, kävin jokaisen irtolaatikon läpi.. pöydän alla oli lisää :)

Sunnuntaiaamulla kuvattu 10min video missä kuvattu lyhyesti jokainen pöytä ja liikuttu käytävillä.

Bookmark and Share

5 comments to Hamburger Tactica kuvia

 • avatar JaakkoB

  Tosi hyvän näköstä matskua! Tykkäsin eteenkin noista YouTube videopätkistä – välittää tunnelmaa paremmin ja näitä jaksaa katsoa paremmin kuin 2000 kuvaa. Erittäin hyvän näköisiä pöytiä mestassa taas vaihteeksi.

  Harmi etten tajunnut Hamburger Tacticaa aikaisemmin – olisin voinut järjestellä itseni paikalle. Ensi vuonna tuun messiin!

 • avatar Marko Sysipuro

  Mikassa taitaa olla hieman japanilaista turistiverta…

 • avatar Mika

  Pitihän sitä keksiä jotain tekemistä kun taskut oli jo täynnä tinaukkoja.. Noiden kännykällä otettujen kuvien lisäksi sain viimein kuvat ulos kamerastani. Parempi laatuiset kuvat löytyy tuolta https://picasaweb.google.com/108058841976070704713/Tactica2011#

 • avatar kalle

  Onko Mika kipeänä, lomilla, kiireinen, vai missä vika kun ei askarteluraportteja näy ? Kansa vaatii kuvia Hamburger tactican tuliaisten myöhemmistä vaiheista ! Kuvia, kuvia ja kuvia !!!!

 • avatar Mika

  Sekä että.. Harmillisesti en ihan saanut täytettyä koko etusivua jutuilla ja kuvilla mitä on napsittu kerholla parina viime viikkona.

  Jutun teon päivitysprosessi ei ole vielä sujuva, kuvien vienti Picasaan on hieman työläämpi tapana tehdä juttuja kun aikaisempi.. Mutta ainakin levytilaa säästyy ja flashista on helpompi katsella kuin ennen. Monta yhtäaikaista flashia on hauska!

You must be logged in to post a comment.