Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Messu- ja matkaraportit

Lyon matkaraportti

Ranskan toiseksi suurimmasta kaupungista Lyonista löytyy nähtävää. Historiaa täynnä oleva kaupunki on kahden joen välissä. Viereiseltä kukkulalta löytyy vanhin asutus, mistä löytyy myös kaupungin komeimmat nähtävyydet: komea vanha kirkko, roomalainen amfiteatteri ja elokuvamuseo.

Kuvissa on aluksi sekalaisia kuvia kaupungilta, kukkulalta oli hyvät näkymät kaupungin ylle, jatkuen kuviin roomalaisesta amfiteatterista ja suuri joukko kuvia elokuvamuseosta. Museossa oli paljon noin 1/12 mittakaavan dioraamoja joita on käytetty elokuvissa. Museossa ol iesillä myös pienoismalleja ja muita tarvikkeita. Suosittelen jos päädyt Lyoniin.

Harrastajille kaupungista löytyy sininen junakauppa (pienoismalleja), Jeux Descartes pelikauppa, pieni mangakauppa pääostoskadun lopusta, pari sarjakuvakauppaa joista toinen keskustasta pääostoskadulta ja toinen antiakvariaatti tyylinen vanhasta kaupungista sekä pienoismalliautokauppa.

Bookmark and Share

1 comment to Lyon matkaraportti

You must be logged in to post a comment.