logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Messu- ja matkaraportit

Lyon matkaraportti

Ranskan toiseksi suurimmasta kaupungista Lyonista löytyy nähtävää. Historiaa täynnä oleva kaupunki on kahden joen välissä. Viereiseltä kukkulalta löytyy vanhin asutus, mistä löytyy myös kaupungin komeimmat nähtävyydet: komea vanha kirkko, roomalainen amfiteatteri ja elokuvamuseo.

Kuvissa on aluksi sekalaisia kuvia kaupungilta, kukkulalta oli hyvät näkymät kaupungin ylle, jatkuen kuviin roomalaisesta amfiteatterista ja suuri joukko kuvia elokuvamuseosta. Museossa oli paljon noin 1/12 mittakaavan dioraamoja joita on käytetty elokuvissa. Museossa ol iesillä myös pienoismalleja ja muita tarvikkeita. Suosittelen jos päädyt Lyoniin.

Harrastajille kaupungista löytyy sininen junakauppa (pienoismalleja), Jeux Descartes pelikauppa, pieni mangakauppa pääostoskadun lopusta, pari sarjakuvakauppaa joista toinen keskustasta pääostoskadulta ja toinen antiakvariaatti tyylinen vanhasta kaupungista sekä pienoismalliautokauppa.

Bookmark and Share

1 comment to Lyon matkaraportti

You must be logged in to post a comment.