Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Messu- ja matkaraportit

Salute

Kenties Euroopan ison figutapahtuma on taas huhtikuussa Lontoossa. http://www.salute.co.uk/

Salute 2011 will be held at the Excel Centre, London Docklands on Saturday the 16th April 2011. This year our theme is the American Civil War.

Näillä näkymin paikalle on lähdössä Noppakerhon neljän hengen iskujoukko. Suunnitelma on seuraava: Lento perjantaina, lauantaina drop pod messukeskuksen katosta läpi, rahasta luopuminen ja matkalaukut täyteen lyijyä ja pois sunnuntaina.

Tapahtuman kokoluokasta kertoo jotain että tapahtumassa on yli 50 peliä mihin osallistua ja 120 myyjää. Ainoa miinus on että tapahtuma on yksipäiväinen joten kaikkien myyntipöytien läpikäynti lauantaina vaatii hyvän peruskunnon.

Viime vuonna lippu oli hommattuna mutta Islannin tuhkapilvi esti lennot. Hmm, pääseköhän käyttämättömällä viime vuoden lipulla sisään tänä vuonna? Ehkä meidän ei tarvikaan tulla katosta läpi.

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.