Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Fantasia- ja Scifi-pelit

Uuden vuoden masiinamegamättö

Massiiviset sotajoukot vastakkain

Vuosi 2011 avattiin kerhohuoneella WARMACHINEN merkeissä. Khadorin ja Cygnarin komentajat Supreme Kommandant Irusk ja Commander Adept Nemo heittivät taisteluun valiojoukkonsa. Iruskin tukena Kommander Orsus Zoktavir ja Vladimir Tzepesci, the Dark Champion johtivat omaa osuuttaan joukoista ja Nemon rinnalla seisoivat Commander Coleman Stryker sekä Lieutenant Allister Caine. Kentällä armeijoita oli 160 pisteen verran molemmilla puolilla. Lue kuinka kävi!

Skenaariona pöydällä oli kolme aluetta, joista reunimmaisten hallinnasta sai yhden kontrollipisteen ja keskimmäisestä kaksi. Kuusi pistettä ensin saavuttanut voittaisi pelin tai mikäli vastustajan kaikki komentajat kaatuisivat, olisi voitto myös selvä. Khadorilla oli aloite käsissään pelin alussa, mutta nämä päättivät antaa sen Cygnarille ja tarkkailla vastustajan joukkojen sijoittumista. Näin Cygnar aloitti pelin.

Alla kuvapainotteinen selostus pelin tapahtumista:

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.