logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Fantasia- ja Scifi-pelit

Flames of War – ja muitakin tokeneita

Avataanpa tänne sivusto harrastelijoiden omille hupaisille Flames markkereille.

Avauksena omat markkerit, mukana Pinned, Bogged down, Bailed out, Dug in, gone to ground, sekä objektimarkkerit Rommelin ja Montgomeryn naamavärkeillä. Nuo on tehty Afrikan sotaan, ja sikäli voisivat joiltain osin olla vähän osuvamminkin valittuja kuvia, mutta ainakin toimivat tarkoituksessaan.

Sattumoisin toisesta maailmansodasta on maailma, ja etenkin netti pullollaan materiaalia, joten vapaasti ryöstöviljeltävää kuvastoa on kopioitavaksi helposti käsillä, ja mahdollisuudet mukavien markkerien tekoon ovat rajattomat.

.

.

.

.

.

.

Printattava pdf  on tässä : Flames-markers

Itse olen laminoinut nuo markkerit, jonka jälkeen ne ovat oikein näpsäköitä. Vielä parempiahan ne olisivat, jos liimaisi ne johonkin vähän paksumpaan materiaaliin, mutta toimivat ihan sellaisinaankin.

Valitettavasti visio file ei suostu tähän julkaisujärjestelmään siirtymään, mutta voin lähettää emailina, jos joku haluaa jatkojalostaa, ja palauttaa tänne päivitettäväksi.

Battlefrontin tulostettavia peliapuja on täällä :

http://www.flamesofwar.com/Default.aspx?tabid=109&art_id=294&kb_cat_id=23

Perus tokeneita myös täällä :

http://www.mediafire.com/FoWArmyFiles#103,1

Jos jollain on hyviä itse askarreltuja tulostettavia peliapuja Flamesiin, niin pistäkääpä vaikka meiliä, niin päivitän tänne. Email : kalle piste mannonen at gmail piste com

 

 

 

 

 

 

 

 

Updatea 6.8.2011, tein 40K vehicle damage markerit : 40ktokens

Noiden tokenien halkaisija on 25mm, laminoin ne, leikkasin ja liimasin sinooperista ostetuille puunapeille (halkaisija sattumalta samainen 25mm). Ihan OK näköisiä, teksteistä saa selvää, eikä maksa paljoa.

 

Bookmark and Share

2 comments to Flames of War – ja muitakin tokeneita

  • avatar JaakkoB

    Hieno homma Kalle! Eiköhän näille löydy vielä käyttöä.

  • avatar kalle

    Päivitin tänne 40K device damage -tokeneita. Ettiskelin aikani netistä asiallisia 40K kapineiden damage markkereita, mutta kun ei löytynyt niin tein itse. Laminoinnin, ja puunapille liimaamisen jälkeen noi on ihan asiallisia. Netistä löytyy muitakin printattavia toketeneita samaan tarkoitukseen, mutta nää on parempia.

You must be logged in to post a comment.