logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Flames of War

Village Boggage

Alkuperäistä maastoa simuloiva peli on mielenkiintoinen.  Kerholla nähtiin vaivaa maastojen asettelussa Bobbagen kaupungin toteuttamiseksi. Vähitellen hahmotelma siirtyi paperilta pelilaudalle ja taisto oli valmis alkamaan.

Britit riensivät kaupunkilaisten avuksi kun saksalaiset partioivat alueella. Kaupungin kapeilla kaduilla nähtiin näyttävää tankkitaistelua. Telaketjujen jälkien poistaminen katukiveyksestä tulee viemään vuosia.

Bookmark and Share

3 comments to Village Boggage

 • avatar JaakkoB

  OHO! Onpas hyvän näköstä settiä. Stalingrad maasto sulautuu kivasti myös länsirintamalle.

  Kuvat vaan osoittavat, kuinka hieno maasto ja hyvin suunniteltu pelipöytä (realistisesti) tuovat peliin TODELLA paljon.

  Carry on!

 • Pelattiin Antin kanssa lauantaina Villers-Bocage lämppärimatsi ihan 1750 pojon armeijoilla. Skenu oli Breakout ja tiikerit vei voiton melko brutaalisti 6-1.

  Ahtaat tiet osoittautuivat suuremmoiseksi eduksi tiikereille, jotka pystyivät hallitsemaan pitkiä teitä, ja täten keskellä olevia objektiiveja raskailla tykeillään.

  Antin olisi pitänyt rohkeasti vain kokeilla boccageen syöksymistä ja talojen läpi ajamista jotta olisi päässyt koukkaamaan tiikereitä selkään, sillä tiikerin torni ei useimmiten pystynyt kääntymään ahtailla teillä taaksepäin!

  Saatin selville kuitenkin että maastoa riittää about kaikkiin kolmeen skenuun, joten parin viikon päästä varmaan vedetään ne kolme skenua ja laitetaan raporttia tänne kuvien kera! (Wittmans wild ride, Point 213 ja Battle for Villers-Bocage)

  Muutkin ovat tervettulleita pelaamaan/osallistumaan/katsomaan, eteenkin Jaakko ja hänen hieno kameransa ;) Viimeiseen pataljoona tason peliin olisi tarvetta 8 x PZ IV’lle ja 3 x halftrackeille.

 • avatar Antti Lahtela

  “Dude, where are my Cromwells?” kysyi brittien panssarikomppanian päällikkö taistelun jälkeen.

  Hyvä oppitunti panssaritaistelusta kaupunkimaastossa, ensi kerralla 7. panssaridivisioonan miehet osaavat paremmin varautua jos kaupunkiin joutuvat :)

  Positiivisena asiana voin todeta pelin menneen historian mukaisesti. Britit yrittivät haastaa Tiikerit ahtailla kaduilla, mutta huonostihan siinä kävi.
  Jalkaväellä oli myöhemmin Villes-Bocagen taistelussa paremmat edellytykset ja tässäkin pelissä ainoat suorittajat olivat jalkamiehet. Lisäksi Sextonit tuhosivat Bergepantherin, mikä jäikin sakujen ainoaksi panssaritappioksi.

You must be logged in to post a comment.