logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Force on Force

Force on Force minikampanja 2 – peli 1 uudestaan

Afganistanissa jatkettiin seikkailuja Antin ja Juhan kanssa. Viikko peliä olikin taas odotettu, jenkkien plani oli selvä. Jaetaan kaupunki keskeltä kahtia tarkka-ampujalla ja raskaalla konekiväärillä, jolloin jalkaväki voi kulkea talojen suojissa toiseen laitaan hakien kaksi objektia viidestä mitkä riittävät voittoon. Tavoite oli myös pitää jenkit tällä kertaa hengissä.

Jenkit tulivat uudella strykerillaan kaupunkiin

Jenkkien peli lähti hyvin kulkemaan, oikealla sivustassa talossa piileskelleet infidelit tavoitettiin ja neutralisoitiin nopeasti. Keskellä olevassa moskeijasta myös viholliset kävivät vähiin. Kerrankin jenkkejä oli raudalla tupla määrä infidelihin nähden.

Menkää, me suojataan over watchista!

Jenkit jatkoivat varmaan etenemistä kohti objekteja. Heidän noppatuuri oli mahtava ja vihollisia putosi kuin heinää. Viidennellä vuorolla oli kaksi objektia tuhottu. Sen jälkeen infidelien oli entistä vaikeampi saada lisäjoukkoja laudalle ja kaksi kertaa miehiä meinasikin tulla näistä jo tuhotuista objekteista, mutta sehän ei ole sallittua.

Homma hallussa, moskeijan puolustus tuhottu ja koko rakennus palaa.. oho.

Jenkit olivat tässä vaiheessa selvässä johdossa 24 pisteellään (pari vihollisjohtajaa myös neutralisoitu) ja he päättivät hakea vielä pari objektia. Järkevämpi vaihtoehto olisi ollut alkaa mennä talojen taakse piiloon ja luimuilla siellä loppu peli.

Liikettä talon toisella puolen, ota sinä vasen sivusta.

Jenkit etenivätkin vuorolla 6 hyviin asemiin mistä kaksi ryhmää olisi voineet poimia toiset kaksi objektia. Tässä vaiheessa vihollinen yllätti kun kolme infideliä pisti lievää haavaa kahdelle täydessä sotavarustuksessa olevalle jenkille. Jenkit päättivätkin luopua lisäobjekteilla herkuttelun ja alkoivat vetäytyä kohti ajoneuvoaan.

Selvä, tähtäimessä.

Jenkkien noppa kulki todella loistavasti, infideleillä oli suuri vaikeuksia saada lisäjoukkoja laudalle, kranaatinheittimiäkään ei päästy kertaanaan kunnolla käyttään. Myös silloin kun lisävahvistuksia tuli, enää ei tullut joka kerta maksimia possea.

Au, sattuu.. älä hyvä mies ammu enää.

Kaksi kertaa Infidel kuitenkin yllätti, kerran melkein listien tarkka-ampujaryhmän. Raskaskonekivääri ryhmä joutui käymään paikkaan molemmat, toinen jää seuraavasta pelistä vakavan haavan vuoksi. Ainoana koko jenkkiporukasta! Infidelit kyllä saivat muutamalla muullekin pintanaarmuja mutta ensiavussa heitettiin kolme kertaa kutonen ja miehet juoksevat taas täyttä vauhtia.

Jenkit jatkavat voitoisina seuraavaan kampanjapeliin

Täydellinen 24-7 voitto jenkeille.

Minikampanjan ekaa kenttää on nyt tahkottu kolme kertaa, yhä jaksaa yrittää. Hauska opimioida, ensi kerralla kaikki jenkit pääsee kakkoskenttään. Kampanjan kakkoskenttä muuttuu paljon ensimmäistä pelikerrasta oikein luettujen talossääntöjen myötä, enää miesten ei tarvi kiertää compoundin ovelle vaan ammutaan se seulaksi seinien läpi!

 

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.