Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Force on Force

Force on Force Minikampanja 2 – peli 3

Reilun viikon tauon jälkeen minikampanjaa Afganistanissa jatkettiin. Viime pelissä jankit olivat menettäneet puolet mihistään ja kasaan saatiin yksi 5 miehen erittäin raskaasti aseistautunut ryhmä (tulivoima 9 noppaa) ja tukeva konekivääriryhmä ja tarkka-ampuja. Jenkkien tehtävä oli hakea vihollisten vankina ollut paikallinen kauppias.


Jenkeillä lähti peli kulkemaan erinomaisesti, ensimmäisellä vuorolla melkein jo tuhottiin kokonainen vihollisryhmä. Toisella vuorolla saavutettiin heidän spawnipiste joka neutralisoitiin. Vihollinen epäonnistui lisäjoukkojen kutsussa 4 tai alle hetto toi hänelle kolme vuoro putkeen kutosen.

Jenkit kiittivät ja etenivät nopeasti taloon pelastamaan kauppiasta. Matkalla taloon listitiin kaikki kauppiaan puolustajat. Hei, mehän voitetaan tää oli päivän fiilis. Enää ukko mukaan ja karkuun.

Tällöin vihollinen heitti maksimi lisäjoukot ja jenkkien nenän edestä ponnahti 11 vihaista meistä. He jäivät sellaiseen ristituleen että kaikki 5 miestä kaatuivat taistelussa. Konekivääriryhmä ja tarkka-ampuja yrittivät molemmat juosta apuun antamaan ensi-apua. Aikaakin oli enää pari vuoroa, mutta kaikki jenkit makasivat pian tuskissaan laudalla.

Huh, täydellisen alun jälkeen yksi ainoa reaktiossa epäonnistuminen sai jenkkien rivit sekaisin. Mikäli jenkit olisivat onnistuneet talon vallattuaan reaktiossaan hyökkäävien vihollisten toimiessa. Tämän jälkeen pieni mahdollisuus oli vielä että edes ekas waven jälkeen hengiss ollut jenkki olisi perääntynyt moraalin pettäessä ja siten perääntyneet kauppias mukana talosta. Edes neljän kaverin kaatumien taistelussa ei jenkkien moraalia huononna ja yksi jenkki jäi taisteleen 20 vihollista vastaan taloon..

Jenkit ottivat 0 – 15 tappion, kaikki miehet jäivät vangiksi tai kuolivat. Tiukka peli, loistavaa settiä! Mutta tämä peli näytti että puolillakin jenkeillä kartta on voitettavissa. Päätettiin ottaa uudestaan heti toinen peli.

Juhan hienosti maalaama Majoretten parin euron Bobcat.

 

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.