logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Force on Force

Force on Force minikampanja – peli 3

Kampanjan viimeisessä pelissä jenkkien tehtävä oli pelastaa panttivankina ollut mies kahdeksassa vuorossa. Infidelit olivat viimeistä kahdesta voitosta parantaneet taisteluakykyään ja lisäjoukkojen tulo laudalle olisi yhä todennäköisempään. Vetäisikö jenkit viimein pitkän korren?


Jenkit lähtivät perinteisellä taktiikallaan missä tarkka-ampuja kiipesi katolle pitämään asemia ja toiselta puolen taloa raskaskonekivääriryhmä piti tietä hallussa. Infidelit piileskelivät taloisaan.

Jenkit tavoittivat talon nopeasti, piileskelivien puolustajien kanssa syntyi tulitaistelu talon ovella missä kaatoi molemmilta miehiä, yhden jenkin haavoittuessa vakavasti. Tämän tulitaistelun myötä infidelit olivat kaikki esillä piiloistaan. Seuraavilla vuoroilla jenkien ampuminen alkoikin tuottaa heille vaikeuksia, tarkka-ampuja putsasi talon ikkunoista infidelejä kerta toisensa jälkeen.

Infidelit eivät kuitenkaan antaneet periksi, lisäjoukkoja ilmestyi täydellisesti kohteen molemmille puolille. Toinen ryhmä pääsikin ampumaan suoraan jenkkien selkään, joiden karkuun juostessa toinen ryhmä viimeisteli heidät. Pisimmälle edennyt jenkkipartio jäi yksin talon ovelle. Vuoroja olisi enää muutama jäljellä. Infidelit keskittivät kaikki voimansa heidän lyömiseksi. Lisäksi random encountner antoi avuksi kovan tarkka-ampujan, vastavuoroisesti jenkit kurvasivat paikalle isolla konekiväärillä varustetulla jeepillä.

Jeeppimiehet putsasivatkin talon toisen reunan puolustajista ja tarkka-ampuja siivosi infidelejä minkä ehti, mutta ylivoima oli liikaa ja infidelit saivat pidettyä talon hallussa viimeiseen vuoroon asti.

Viimeisessä pelissä noppa petti infidelit vain kerran, kun jenkit aiheutti kerralla viisi tappiota, muutoin nfidelit saivat lisäjoukkoja jälleen mainiosti laudalle. Ja varsinkin moraali oli todella hyvä, siinä epäonnistuttiin vain pari kertaa koko pelin aikana. Moraalissa onnistuminen on tärkeää koska muuten joutuu perääntymään asemistaan.

Koko kampanjan lopputulos oli murskatappio jenkeille, kaikki tavalliset marinet vietiin joko kuolleina tai vakavasti haavottuneina takaisin meren taa. Ensimmäisessä pelissä sattui myös harmillinen sääntökämmi, infidelien kranaatinhiettimen tilalla käytettiin vahingossa raskaan heittimen kantamia. Ilmankos jenkit eivät päässeet heinikkoa pidemmälle ja nämä miestappiot olivat pois seuraavista peleistä :)

Hauska pelata minikampanja, nyt onkin hauska kokeilla toisinpäin kun säännöt alkavat olla kohtuu hyvin hallussa. Todennäköisesti taas ensi lauantaina samaa kampanja uudestaan puolten vaihdoksilla.

Bookmark and Share

1 comment to Force on Force minikampanja – peli 3

  • avatar Juha

    Myönnettäköön, että joitakin virheitä tehtiin, mutta vapaan maailman sotilaat taistelivat urheasti valtavaa ylivoimaa vastaan ja suorittaen lähes mahdotonta tehtävää! Peli on edellee hyvä, nopeatempinen ja viihdyttävä. Hommassa on sellainen leffa -fiilis koko ajan, vaihtelevia tilanteita ja yllättäviä käänteitä.

You must be logged in to post a comment.