Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Historialliset sotapelit

Force on Force Vietnam välipäiväpeli 28.12.

Force on Force tiimi palaa tauon jälkeen Vietnamin viidakoihin!

Tällä kertaa muutama ryhmä merijalkaväkeä pelastaa alasammutun helikoperin miehistöä vihollisen keskeltä. Vauhdikas ja haastava tehtävä odottaa!

Mukaan mahtuu kaksi – kolme jenkkejä pelaavaa “kessua”, ilmoittele kiinnostuksesi kommentoimalla tähän. Jos tulee paljon innostusta, pelataan kahdella pöydällä.

Paikalla kaikki tarvittava, joten riittää kun saavut paikalle!

Aloitamme 28.12. klo 16.00 maissa.

 

Pelastakaa helikopterin miehistö – search and rescue mission !

Amerikkalainen tiedustelukopteri on ammuttu alas, keskelle viidakkoa vihamielisenä pidetyn kylän lähelle. Miehistö on löydettävä ja tuotava ehjänä pois vihollisen keskeltä. Tehtävä lankeaa parille merijalkaväen ryhmälle, jotka tuodaan riisipellolle lähelle oletettua kopterin putoamispaikkaa. 

Samaan aikaan kyläläiset kaivavat jo ranskalaisia vastaan käytetyt aseet kätköistään ja aloittavat lentäjien metsästyksen, ja osallistuupa taisteluun Vietgongin regular forcekin. Kaikilla yhteinen tavoite löytää lentäjät, mutta eri tarkoituksessa!

Pelissä käytetään Force on Force sääntöjen Vietnam lisäosan (Ambush Valley) mukana tulleita Vietnam erikoissääntöjä. jotka tuovat peliin mukavasti periodi -fiilistä, ja hankaloittavat muuten niin tulivoimaisten amerikkalaisten toimintaa.

Tarkempi skenarion kuvaus, hieman myöhemmin, täällä.

 

Bookmark and Share

2 comments to Force on Force Vietnam välipäiväpeli 28.12.

You must be logged in to post a comment.