logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Historialliset sotapelit

Kesä tullut, Warlords’n historiallisia saa taas Stadin Pelikaupasta

Stadin Pelikaupassa hyllyt notkuu historiallisia Warlords Gamesin mainioita ukkoja. Valikoimakin on laaja. Hyvä etten ostanut heti pois kaikkia 30-vuotisen sodan ruotsalaisia. Ensin pitää ehkä koota jo työn alla olevat paketit.. Vieroitusoireeksi mukaan lähti 15mm Vietnamin mekanoitu kranaatinheitinkomppania.

Koskas otetaan taas Black Bowder settiä? Pelikaupassa bongattiin myös 28mm Napoleon ja Vietnam pelaajia, joten toivon mukaan kummastakin saadaan pelit piakkoin aikaiseksi kerholle. Kiinnostuneet voivat ilmoittautua vaikka tähän ketjuun tai ottamalla muutoin yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Bookmark and Share

13 comments to Kesä tullut, Warlords’n historiallisia saa taas Stadin Pelikaupasta

 • avatar JaakkoB

  Aijai… Kovasti kyllä hotsittais tuo 30v. sota. Nyt ei kuitenkaan riitä aika näiden maalaamiseen.

  Jos kerholla pelataan Black Powderia tai Vietnamia niin kovasti kyllä kiinnostaisi näiden kokeileminen, vaikken tunnekkaan sääntöjä eikä figuja löydy.

 • Mua kiinnostais pelaa joku historialinen setup 15mm figuilla sillä Black Powderin Ancients säännöillä (tai Paths of gloryn säännöillä).

  -tapio

 • avatar Teemu Kujala

  Mä oon messissä Black powderissa! Toki myös Hail Caesar kiinnostaa jahka jollakulla on säännöt. Ukkoja löytyy!

  Teemu

 • avatar Mika

  Jaakko ei sulle ois enää riittänytkään ruotsalaisia.. Valikoiman nähtyään ei saanut nukuttua vaan piti heti juosta aamulla ostamaan hyllyt tyhjiksi. Keltaiset hullutpäivät kassit sopivat teemaan. Kauppa saattaa tilaa sulle lisää jos pyydät kauniisti :)

 • avatar kalle

  Onkos Black Powder sääntösetti tuolla pelikaupassa myynnissä, vai pitääkö tilata jostain rupisesta weppimyymälästä ? Pistäkääs viksummat linkkiä, mua kiinnostaisi kovasti.

 • avatar Mika

  Käsittääkseni Pelikauppa on Warlords’n maahantuoja, joten sieltä pitäisi saada. Alla ensimakua:
  http://www.warlordgames.co.uk/?page_id=3177
  http://www.warlordgames.co.uk/?p=136

 • avatar Navdi

  Jeps, juuri niin kuin Mika sanoi, eli mygamestore.fi on vastikään saanut neuvoteltua sopparit sekä Warlord Gamesin, että Mantic Gamesin kanssa, joten molempien rangeja saa jatkossa kaikista myymälöistämme. Ja toki tilataan lisää jos pääsee hyllystä loppumaan.

  Kalle, Black Powder löytyy hyllystä ainakin Stadista ja käsittääkseni myös Tapiolassa on yksi kappale.

 • avatar kalle

  Loistavaa, pitääpä käydä opus hankkimassa.

 • avatar kalle

  Kävin poimimassa sääntiksen ja pari boksia ruåttalaisia. Jahka selvitään WotR turneesta, niin alan noita hiljallensa ehkä sutimaan kuntoon. Makeita nappuloita kohtuuhintaan, eli vähän on kiusausta tehdä noista sekä historiallinen armeija että vaihtoehtoinen empire armeijakin.

 • avatar Mikko

  Hitto, luin juuri taisteluraportin Hail Cesarin (black powder vanhempi aika) säänöillä pelatusta pelistä ja vaikuttaisi hyvältä.
  Voin ostaa armeijan ja säännöt, mutta en mä niitä yli pohjamaaleihin saa ennen kesän loppua.

  nimim. “ai näitä tyranideja pitää maalata näin paljon?”

 • avatar JaakkoB

  Ancientsiin mulla varmaan löytyykin jo tarpeeksi ukkoja valmiille armeijalle… Jos joku opettelee säännöt ja tulee vastukseksi.

  30-vuotinen sota kyllä kovasti hotsittais, mutten millään pysty tollasia nyt maalaa.

  Kovasti kyllä 30-v sodan espanjalaiset ja Warlordsin 28mm WW2 saksalaiset kyllä houkutteli kun Pelikaupassa äsken pyörähin… Tahdonlujuutta oli enemmän kuin Mikalla.

 • avatar JaakkoB

  En vieläkään näitä kerkiä maalaamaan, mutta Mikan yllytyksestä poimin nyt talteen BP sääntiksen ja 30-vuotisen sodan keisarillisen armeijan (4 boksia). Tykkejä sun muuta pitänee vielä tilata.

 • avatar kalle

  Mullakin on BP kirja, ja iso läjä random ruåttalaisia. Eiköhän noi kesän mittaan tule sudittua. Ainakin jos saan WotR armeijat hommattua käytettynä ja valmiiksi maalattuina. Tykistöä voi varmaan ottaa empireltä lainaan…

You must be logged in to post a comment.