logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Kerhohuoneen tapahtumia

Askartelutilan lattia pesty, viihtyisämpää rakennella.

Mikäli ihmettelet miksi askarteluhuoneen lattia kiiltää kuin Naantalin aurinko. Force on Force miesten alustojen hiekkojen liimauksen kuivumisen odottelun aikana lakaisin isommat pölyt lattialta. Lopuksi kaivettiin esiin miestä väkevämpi tolu, vesisanko ja harja.

Urheilusta kävi pestä lattia, varsinkin roskiksen vierestä. Ei oo ihme että usein nuolimiehet ampuu mihin sattuu kun kenraaleilla näyttää olevan hieman heikko osumatarkkuus isoon roskikseen. Please, tyhjennä jämäjuomat keittiöön ja laita roskat kunnolla pussiin. Tämä ei ole pyramidin rakentamistehtävä muinaisten faaraoiden kunnioittamiseksi. Jos roskis on täynnä, sen saa viedä ulos ja hyllystä laittaa tilalle uuden jatesäkin.


Aito, onko nuo kuvassa esiintyvät kukkulat ja metsätkin sinun tuomia maastoja kerholle? Hyvän näköisiä. Voisin rakennella metsät loppuun joku ilta.

Mikä on muuten se paperipino askartelupöydän kulmalla? Saako sen käydä läpi ja heittää roskikseen kaikki mikä ei näytä käyttökelpoiselta. Pikaselaamisella setissä oli ainakin Songs of Heroes säännöt, ne on pelikäyttöön mutta onko muulle irtopaperille teillä käyttöä vielä? Yhden lapun heitin jo roskiin missä luki että “Älä koske, peli jatkuu 5.12″. Teen sinulle uuden jos joku jäi tätä kaipaan.

Isoon tilaan oli myös jostain syystä jätetty pelipyötä. Ne tulisi kiikuttaa askarteluhuoneeseen seinää vasten käytön jälkeen, iso tila kun ei ole meidän ja siinä kulmahuoneessa ainakin ennen oli toisia vuokralaisia. Eivät välttämättä kaipaa esterataa.

Bookmark and Share

6 comments to Askartelutilan lattia pesty, viihtyisämpää rakennella.

You must be logged in to post a comment.