logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Kerhohuoneen tapahtumia

Disney Trivial pursuit sessio 11.6.2011

Upeaa tilpehööriä Trivial Pursuitin Disney versiossa

Välillä vähän erilaista pelaamista kerholla. Ei kukaan jaksa aina sotia karvaisten äijien kesken, joskus on ihan mukava mitellä taitojaan toisenlaisessa seurassa ja erilaisen aihepiirin ympärillä. Kerholle kokoontui siis pieni Disney -diggariporukka testaamaan detaljitietämystään Disney -aiheisen Trivial pursuitin parissa.

Ja kerrankin kerholla oli enemmän kuin yksi nainen kerrallaan paikalla. Ja vieläpä pelaamassa.

Paikalle kerääntynyt sakki oli kovaa tietämystasoltaan, mukana olivat Suomen suosituimman Disney -aiheisen fanisivuston ylläpitäjät ja muita Hardcore harrastajia. Ja allekirjoittanut. Kyyti oli kylmää, välillä näytti ettei sellaisia kysymyksiä voi ollakaan, mitä ei tosiharrastaja tiedä. Onneksi kysymyssetissä oli mukana vähän vähemmän osattujakin elokuvia, kuten kysymyksiä näytellystä  102 Dalmatialaista -elokuvasta, riemukuplista, samoin joillekin osallistujista Pirates of the Caribbean oli haastava. Mutta varsinaisista klassikko Disney leffoista osaaminen oli kovaa.

Ariel ja Erik vuorottelivan laudalla merkkaamassa minkä värisistä korteista kysytään

Aihepiirit korteissa olivat aika randomia. Esimerkiksi aihepiirin ‘hirviöt ja konnat’ alla kysyttiin kysymystä Bernardin ja Biancan suloisesta Pennystä – What ??

Voittajaksi selviytyi Hannaliisa, joka saikin kiekon täyteen pylpyröitä hetkessä, mutta keskelle pääsy, ja siellä vastaaminen vei vähän aikaa ja nosti tilanteen jännittäväksi.

Pelitilanne -kuvia :

Tässä pelissä ei notkea nopanheitto auta, pitäisi tietääkin jotain. Surkea viimeinen sija kovassa seurassa

Lautapelitila oli juuri passeli porukalle. Yksi tai kaksi olisi vielä mahtunut mukaan

Matkalla Casa Mareen nähtiin Suomen tulevaisuus : Yrittäjänuoret myymässä mehua hellepäivänä !

Tiukat pelitilanteet Analysoitiin Ravintola Casa Maren kabinetissa, ja siitä mentiinkin jatkoille Kennethin kämpille.Kennethillä oli kämpillä aivan käsittämättömän upeat elokuva, soundtrack, yms kokoelmat, sekä kaikennäköistä Kenneth Productionsin viihdetuotetta, kuten mallit hänen Särkänniemeen tekemästään kummitusjunasta, satuseikkailuja etc. Tässä vielä valmisteilla olevan Sauna seikkailu -huvipuistolaitehahmotelman kuvaa :

Saunaseikkailun havainnemalli

All in all : Hauska, hivenen erilainen päivä kerholla.

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.