logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Kerhohuoneen tapahtumia

Lautapeli- ja askarteluperjantai 14.10.2011

Lautapeliperjantaissa testattiin uutta suunnittelun alla oleva lautapeliä ja itse jatkoin Vietnamin parissa. Iso lentokone sai maalinpintaan, riisipellot toisen kerroksen vesiefektiä ja vartiotornin maalaus aloitettiin.

Iso lentokone sai pintaansa Vallejon US dark green pensselillä sudittuna. Tämän päälle levitettiin GW:n Cyphone sepia vedellä ohennettu wash, moottoreiden ympärille laitettiin toinen kerrros samaa washia ja lopuksi kuivaharjattiin kone Vallejon sky graylle. Harmalla kuivaharjauksella pyrittiin tuomaan esiin alumiinimainen olemus ja saada rivetit paremmin näkyviin. Joskin tämä sai hienon pohjavihreän hieman kalpeaksi. Seuraavaksi pitäisi jostain löytää koneen mukana tulleet siirtokuvat.

Vartiotorni oli hauska rakentaa. Rakennelma tosin putosi 10cm korkeudelta spraylla pohjamaalatessa ja yläosa hajosi. Ois voinut pudota enemmänkin mutta noopee ottaa kopin ja käsi on mustana. Tästä oli se etu että nyt saattoi maalata ampujaukon helpommin, mulla kun on tapana liimata kaikki aina kasaan ennen maalausta ettei osat huku projektien kestäessä vuosia. Joo, mä tiedän että mun pitäisi maalaa ne vietcongit eikä rakentaa lisää maastoa jotta päästäisiin pelaamaan.. 60 ukon setti odottaa inspiraatiota.

Eurokaupasta bongattiin vihreää kattilanpuhdituslappuja, isosta paketista riittää aineksia moneen aitaan. Samalla ostettiin pari nälkäistä hirveä pitämään aita riittävän matalana.

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.