Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Kerhohuoneen tapahtumia

Miniatyyrimeetin 5.11.2011 kuvia

Oli hauska maalaus- ja askartelupäivä ja mukava tutustua uusiin harrastajiin. Jutellessa maalauskin eteni nopeasti. Otetaan joulukuun alussa uudestaan, kiitos kaikille kävijöille!

Myös space wolf löysi uuden koirakaverin, jonka kanssa tuli loistavasti juttuun. Maalauksen alla oli muun muassa Vietnam jenkkejä, 1:48 Citroen auto Vietnamiin toki, Tau ja High elf joukkoja. Todella hienosti konvertoitu leijonaviitta haltioilla! Itse pakersin paaluvarustuksen kanssa.

Perjantaina suojapöytäliinaa hakiessa sattumalta bongasin naulapyssyn 50mm nauloja joka olivat kuin luotuja paaluaitaan. Metalliset ovat myös miehekkään painavia. Näiden rakentelusta intoutuneena en paljon muuta saanutkaan tänään aikaiseksi. Mutta aita valmistui illassa! Kympin laatikosta sai ison linnakkeen ja päätytolpat rakentui kukkakepeistä.

Bookmark and Share

5 comments to Miniatyyrimeetin 5.11.2011 kuvia

 • avatar kalle

  Hyvä Mika, tosi kiva että saadaan kerhohuoneelle laajempaa figuilukäyttöä. Itsekin tuli askarreltua aikalailla eilen, mutta lasten kaitsemisen vuoksi ei oikein viitsinyt lähteä kerholle. Hengessä mukana sain kuitenkin 20 kolkytvuotisen sodan ruottalaista seiväsmiestä kasaan, flagellantteja maaleihin ja flames juoksuhautoja maalailtua, eli ei mennyt hukkaan.

  Ens kerralla skype yhteys, ja maanlaajuinen askartelutalkoo ?

 • avatar Mika

  Idean kunnia kuuluu Antille, joka patisti mua että eikö me saada viimein yhteinen askartelupäivä aikaseksi.

 • Jees harmi kun oli toi lautapelaamaan.fi tapahtuma samana päivänä.

 • avatar Marko Sysipuro

  Armoitettu maastonrakentaja iski jälleeen. Yksinkertaista ja kaunista!

 • avatar Antti Lahtela

  Mukava päivä oli :) Alunperin Mikan kanssa puhuttiin tälläisestä päivästä, jotta saisin Flames saksalaiseni vihdoin valmiiksi. Tuona lauantaina sain niistä kaksi laattaa perusväreihin, joten vielä olisi tarvetta uusille päiville :P

  Ensi kerralla enemmän näkyvyyttä päivälle, niin saadaa lisää ihmisiä.

You must be logged in to post a comment.