logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Kerhohuoneen tapahtumia

Miniatyyrimeetin 17.11.2011 kuvia

Kerholla oli lauantaina iso joukko innokkaita maalaajia ja rakentajia. Oli hauska tutustua uusiin ihmisiin maalailun lomassa. Työn kohteena olivat vanhojen sotalaivojen mastojen köysien rakentaminen, tiikerinviittaisten haltiasotureiden maalaus, teiden rakentelu, linnan muurin maalaus, yksittäisten space marine ja eldar miniatyyrien maalaus. Unohtamatta siistien itse sculpattujen figuuren esittely, oikeita vanhan ajan space marineita ja kääpiökauppiaita poneineen. Joukko hienoa piirroksia kuului myös päivän saldoon. Maalaajien seurana oli kolme karvaturria, space wolf kavereineen vahtivat että maalauksessa ei käytetty devlan mudia.

Oma linnanmuuri saatiin turnauskäyttökuntoon. Sen kuivumista odotellessa Teron tuomista pikkupurkeista rakennettiin stadin vanhojen kioskien pienoismalleja ja yksi ampuma bunkkeri. Purkki oli näppärää materiaalia vaikka alkuun pohdittiin että se voi olla liian kovaa työstettäväksi. Purkki sahattiin lyhyemmäksi rautasahalla, sahattiin myös aukon hahmo ja viimeisteltiin askarteluveitsellä.

Bookmark and Share

1 comment to Miniatyyrimeetin 17.11.2011 kuvia

  • avatar kalle

    Jeps, iltapäivän askartelutuokio on loistohomma. Vaikkei kerennytkään kuin hetken käväisemässä, mutta sainpahan afrikkateitä etenemään, ja 30v Ruotsalaisia pohjamaaleihin.

You must be logged in to post a comment.