logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Hupailut ja kevennykset

Pikkujoulut 9.12. – Jäsen ilmoittaudu mukaan (kommentoimalla tähän viestiin)

PIKKUJOULUT TÄNÄÄN!

Aloitus kerholla neljän maissa glögillä, sitten 17.00 siirtyminen saunatiloille. Peli “Suuren Johtajan Pakoretki” alkaa n. 17.30

Tervetuloa!

PS. jos et ehdi starttiin kerholle soita minulle 040-5035953 ( tai jollekin toiselle kerhohuoneen isännälle) niin opastamme perille saunatilaan. Osoite on Itälahdenkatu 22 A, talossa on mm. Stonesoft, Smilehouse ja Wrangen liike.

 

 

Hei!

JouluörkkiPikkujoulujen aika ja paikka on varmistunut. Kokoonnumme ensin kerhohuoneelle  16-17 välillä glögitarjoilun ääreen. Sen jälkeen kävelemme 300 metriä osoitteeseen Itälahdenkatu 22 A, jossa on illaksi varattu saunatilat. Myös pitopalvelun toimittamaan ruokaa ja juomaa tarjolla.  Yhdistyksen toimintaa tässä asiassa on sponsoroinut peliyhtiö Roll D6 Oy, eli sekä tila, että ruokatarjoilu on hoidettu jäsenten osalta!  Oluet- ja muut juhlahjuomat raahaa paikalle yhdistyksen kaupparaketit, ja juomia saa ostaa paikan päältä omakustannehintaan 1€ / naama. Myös limua on tarjolla.

Ohjelma

Avaruusalus

"Suuren Johtajan pakoretki" tapahtuu avaruusaluksella.

Ohjelmassa on starttiglögien lisäksi siis vapaamuotoista ruokailua, juomailua ja saunomista. Lisäksi ohjelmassa on myös yksinkertainen scifi-aiheinen figupeli “Suuren Johtajan pakoretki”, jossa porukka jaetaan tiimeihin ja jokainen pelaa yhtä figuuria.  Eli todellinen moninpeli, saa nähdä mitä hommasta tulee :)  Peli alkaa n 18.00 ja kestänee 2-3 tuntia (jos siis pysyy pelissä hengissä). Luvassa toki myös palkintoja parhaille pelaajille!  Lauttasaaresta pääsee myös helposti jatkamaan iltaa helsingin yöelämään.

Ilmoittautuminen

Pyytäisin jäseniä ilmoittautumaan 2.12 mennessä kommentoimalla tähän ketjuun, jotta voimme arvioida juoma/ateriatarpeita ja ottaa osallistujamäärän huomioon pelin suunnittelussa. Voit myös mainita juomatoiveista, jos olut/lonkero ei maistu.

Vanhat jäsenet / liittyvät jäsenet

Mikäli olet vanha jäsen joka on väliaikaisesti ollut poissa toiminnasta tai uusi jäsen joka on liittymässä tai harkitsee liittymistä vuoden vaihteessa, voit osallistua tapahtumaan maksamalla 20€ yhdistyksen tilille ilmoittautumispäivään mennessä (sisältää loppuvuoden kerhohuonejäsenyyden).

 

Pikkujoulut tarjoaa:

 Roll D6 Games

Bookmark and Share

27 comments to Pikkujoulut 9.12. – Jäsen ilmoittaudu mukaan (kommentoimalla tähän viestiin)

You must be logged in to post a comment.