Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Kerhohuoneen tapahtumia

Sekalaisia valokuvia viime pelipäivistä

Ahkeraa pelaamista sunnuntaina ja komea raportti Jaakolta.

Flames vääntöä jatkettiin vielä tänään kerholla kun saksalaiset ja venäläiset kohtasivat itärintamalla. Ohessa kuvia on viime päiviltä eri peleistä ja rakentelusta. Levytilan säästämiseksi kuvat ovat Photopucketissa.

Bookmark and Share

4 comments to Sekalaisia valokuvia viime pelipäivistä

 • avatar jaakko

  Onkos tää tilanne nyt sen verran kriittinen, että uusia kuvia ei pitäisi enää laittaa sivustolle? Huomattavasti kivempi niitä ainakin on katsella suoraan täältä. Tilan säästämiseksi ehkä sen tempun voisi jokainen joka tapauksessa tehdä, ettei ihan suoraan kamerasta tänne läiskäise, vaan pienentää edes jonkun verran.

 • avatar JaakkoB

  Olen yleisesti käyttänyt sitä kikkaa että kuvat ovat Photobucketissa, mutta olen ladannut ne suoraan sivustolle näkyviin linkin kautta. Viestiä kirjoittaessa tämä käy siis niin että lisää kuvan ja laittaa “directly from URL” -linkin. Tähän sitten vielä kuvateksti, täppä päälle että kuvaa painaessa avaa tämän isompana ja sitten olen pienentänyt kuvia (60% alkuperäisestä kuvasta on omalla kamerallani otetuilla kuvilla yleisesti hyvä).

  Tämä on hieman vaivalloisempi keino kuin ladata Word Pressin galleriaan ja sitten liittää “galleriana” (kuten Mika on yleisesti tehnyt). Kuvia ei myöskään saa yhtä kauniiseen galleria-järjestykseen edes pienennettyinä. Etuina kuitenkin on että levytilaa säästyy ja mikä tärkeimpänä – nämä saa mukavasti isokokoisina näkyviin. En kuitenkaan lähtisi tätä tekemään jos kuvia on paljon.

 • avatar kalle

  Kivoja kuvia ! Vaimoa varten on aina hyvä olla todistusaineistoa siitä millä klubilla onkaan tullut käytyä…

  Photobucket tms kuvat voisi linkittää tänne, jos sellaista käyttää. Silloin kuva näkyy käyttäjälle kuin se olisi kerhon serverillä. Tai sitten voisi linkittää joitain kuvia, tai siirtää kerhon serverille joitain kuvia, ja jättää loput ulkoiselle palvelulle. Tai jotain.

  EDIT : Jaaha, JaakkoB jo kommentoikin.

 • avatar Mika

  Bucketissa on ainakin se heikkous, että näistä firman nettiliittymistä ei sinne pääse (ainakaan mä en)… Sit jostain syystä esim. Imageshackin kuvat näkyy :-|

You must be logged in to post a comment.