logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Kerhohuoneen tapahtumia

Suuren johtajan pako -pelikuvia

Kerhon pikkujouluissa pelattiin suuren johtajan pako kahdenkymmenen pelaajan voimin. Örkit vyöryivät avaruusalukseen jokaiseta suunnasta miehistön juostessa asemiin valtavassa kaaoksessa. Suuri johtaja ei pelkää mitään ja päätti astella suoraan kohti örkkejä.. Ennen pelejä kerholla siivoiltiin ja juotini gögiä. Kiitos kaikille hauskoista juttutuokioista ja Tapiolle järjestelyistä. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.

Kerhotilan siivoilu täydessä käynnissä

 

Check this out! Aito ruoste-efekti vaatii kärsivällisyyttä, ikkunoissa metallitapit ja tornia säilytetty varastossa 25 vuotta. Tähän täydellisesti detailjoituun ruosteeseen ei noviisit pysty.

 

Suuren johtajan avaruusalus

 

Suuri johtaja

 

Siis tässä Suuri johtaja laskettuna pöydälle

 

Säännöt on selvät, peliä! 20 noppaajaa yhtäaikaa saa melkoisen härdellin aikaiseksi.

 

Space wolf vahtii kuria ja järjestystä

 

Avaruusörkit hyökkää alukseen

 

Miehistö juoksee pallo hukassa ja suuri johtaja lähtee lahtaan örkkejä, mä en mihinkään pakoon mene

 

Muonatauko

 

Puolet pelaajista lähti saunaan, sitkeät sissit joutuvat käytävässä örkkien piirittämäksi ja ottavat tunnin. Kalle, sun loottaama haarnista auttoi vain ampuma-aseisiin, päiväsi päättyi puukko mahassa.

 

Suuri johtaja toteaa että eihän tuosta örkkilaumasta päästä läpi, peräännytään. Tässä vaiheessa koko miehistö oli syöty muutamaa sankaria lukuunottamatta.

 

Viimeinen miehistön jäsen, arvoasteikon pahnan pohjimmainen rahtari, joka koetti kaikissa tilanteissa suojella omaa napaa ensin joutuu lopulta yksin suojaamaan johtajaa kaikilta örkeiltä. Hän tekee sen siitä huolimatta että johtaja yritti ampua häntä kaksi kertaa selkään aikasemmin pelissä.

 

Johtaja kuolee hänen sankarillisista uroteoista huolimatta kiivaassa örkkitulituksessa. Kröhöm, voittajat kirjoittaa historiaa.. tämä rahtari oli siis mun pelinappula :)

 

Örkit keräävät johtajasta ja erityisesti rahtarista isot lunnaat, mitkä avaruusATK joutuu pitkin hampain maksamaan.

 

Kas, lopussa laudalta löydetään myös vielä yksi avaruusaluksen miehistön jäsen, viimeinen hitsari. Hän nerokkaasti juoksi aluksen takaovelle ja hitsasi sen kiinni, ei pääse örkit sisään. Täällä hän olikin yksin turvassa ja kaukana pelin taistelusta.

 

Space Wulf tarkistaa jäikö pöydälle löytöjä iltapalaksi.

 

Bookmark and Share

1 comment to Suuren johtajan pako -pelikuvia

You must be logged in to post a comment.