Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Kerhohuoneen tapahtumia

Uusia maastoja ja lentokone odottaa rakentajaa

Kerholta on lyhyt matka rannalle pelien jälkeen, mainiot aallot uida larun kärjessä ilta-auringossa. Pelaamisesta puheen olleen kerholla on uusi setti maastoja peleihin. Käsitelkää hellästi. Myös iso 1:48 lentokonekoottava odottaa rakentajaansa. Iso kiitos näistä Aitolle!

Maastot otettiin heti käyttöön ja nopeasti metsikössä piileskelleet skavenit löydettiin koirien avulla. Mainiota noppausta. Pelin päätteeksi puut liimattiin aluslevyille jotta pysyvät pystyssä paremmin. Taustalla oli menossa Storm of Magic pelejä.

Bookmark and Share

10 comments to Uusia maastoja ja lentokone odottaa rakentajaa

 • avatar Juha

  En jostain syytä näe kuvia? Mahtaako olla vika mun selaiasetuksissa, vai?

 • avatar Mika

  Näkyykö nyt? Säädin picasa kansion asetuksia.

 • avatar kalle

  Asiasta viidenteen, lainasin Mika vissiin sun Mastonia, ja spreiasin jonkun 40K maastonkappaleen. Heitän joku päivä kertsille uuden Mastonin mustan sprein, kun kuitenkin noita taas joskus tulee lainattua… Käyn muutenkin hakemassa ne maalaamattomat 40K maastot työstettäviksi seuraavaa turnausta varten jahka kerkeän. Ensi viikonloppuna ei joka tapauksessa kerkeä niille mitään tekemään, mutta sen jälkeen.

 • avatar tapio

  Mika mä ajattelin rakentaa tosta koneesta örkeille V2-rokkitbomban :)

 • avatar Mika

  Mun tsetseenit kaipasivatkin kunnon vastustajaa, tuolla ehkä saatte heidän tuliterän T90:n rikki. Ainakin siitä on mahdollista tulla tyylikkäämpi kuin Mikon hahmottelema vessapaperirulla risteilyohjus.. :)

  Mutta ei hätää. Tsetseenit ovat aloittaneet kylmää sotaakin isomman asevarustelun. Nimimerkki Primassa oli koht edullinen 1:48 morderni Apache taisteluhelikopteri. Myös kolme Dodgea lavalla ja Audi TT lähtivät mukaan. Jenkkien ei kannattaisi jättää varusteitaan levälleen, vuoriston miehet kiittää helposta saaliista.

 • Kyseisen lentokoneen tehtävä oli lentää järkyttävää nopeutta kriisialueelle ja iskeä muutamalla taktisella “Red Beard” ydinkärjellä ja lentää pois – toimii varmaan loistavana Rokkitbombana! :)

 • avatar Juha

  Aivan, se 1/48 Italierin Apache on oudon halpa, verrattuna Blackhawkkiin.

 • avatar Mika

  Tietonikkarissa Revellin 1:48 Apache 14,20 euroa, ollen halvempi kuin Prismassa. Nyt on joka jätkälle oma kopteri.. Tuo on vielä saman oloinen GW:n Valkyrien kanssa, siihen verrattuna naurettavan halpa :) Katselin viime aikaisten uutisten näkökulmasta Hoppypointissa 1:48 Chinookia mutta se maksoi yli 50 euroa niin ei kyennyt.

You must be logged in to post a comment.