Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Fantasia- ja Scifi-pelit

War of the Ring 21.5.2011

Pelaajamäärän huvettua lauantaille kaavailtu War of the Ring -turnaus kutistui (tai laajeni!) yhdeksi suureksi taisteluksi paikalle lopulta selvinneiden pelaajien kesken. “Pahat” haltiat ja rohanilaiset saivat vastaansa “hyvät” gondorilaiset ja kääpiöt. Pahisten ratsuväkikoukkauksen tyssättyä toisella pelivuorolla kääntyi taisto hyvien eduksi ja vihulaiset työnnettiin pääosin pois objektiiveilta. Pientä balsamia pahisliittouman haavoille tuotti viimeisten kahden kääpiösankarin lakoaminen jousituleen pelin viimeisellä vuorolla, mutta peli oli jo ratkennut hyvisten eduksi.

Alla muutama kuva pelistä. Samalla tuli testattua varsinaiseen turnaukseen suunniteltua lopputaistoskenaariota ja se vaikutti toimivan suht hyvin. Pistesysteemillä tuhoton epic herojen lastaaminen kentälle ei välttämättä se paras ajatus ole ja sivustakoukkaukset saivat aikaan tapahtumia jatkuvasti. Eiköhän tätä voida kokeilla toistamiseenkin – alustavasti seuraava pelipäivä voisi olla heinäkuun alussa.

Bookmark and Share

4 comments to War of the Ring 21.5.2011

You must be logged in to post a comment.