logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Fantasia- ja Scifi-pelit

War of the Ring 21.5.2011

Pelaajamäärän huvettua lauantaille kaavailtu War of the Ring -turnaus kutistui (tai laajeni!) yhdeksi suureksi taisteluksi paikalle lopulta selvinneiden pelaajien kesken. “Pahat” haltiat ja rohanilaiset saivat vastaansa “hyvät” gondorilaiset ja kääpiöt. Pahisten ratsuväkikoukkauksen tyssättyä toisella pelivuorolla kääntyi taisto hyvien eduksi ja vihulaiset työnnettiin pääosin pois objektiiveilta. Pientä balsamia pahisliittouman haavoille tuotti viimeisten kahden kääpiösankarin lakoaminen jousituleen pelin viimeisellä vuorolla, mutta peli oli jo ratkennut hyvisten eduksi.

Alla muutama kuva pelistä. Samalla tuli testattua varsinaiseen turnaukseen suunniteltua lopputaistoskenaariota ja se vaikutti toimivan suht hyvin. Pistesysteemillä tuhoton epic herojen lastaaminen kentälle ei välttämättä se paras ajatus ole ja sivustakoukkaukset saivat aikaan tapahtumia jatkuvasti. Eiköhän tätä voida kokeilla toistamiseenkin – alustavasti seuraava pelipäivä voisi olla heinäkuun alussa.

Bookmark and Share

4 comments to War of the Ring 21.5.2011

You must be logged in to post a comment.