logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Kerhohuoneen tapahtumia

Warmachine torstai 4.8.2011

Ropeconista ja Saksan pelimatkasta on toivuttu, taas noppa lentää höyryrobottien sekä hirviöiden ottaessa toisistaan mittaa kerholla. Väliajalla testattiin pikaisesti millaisen layoutin kuvernöörin saaren työn alla olevasta Ainsty Castingsin kaivoksesta saisi. Laatukohtuullinen, heillä on hyviä laatikoita ja muita pieniä maastonkappaleita. Lopullisesta kaivoksesta on tarkoitus tulla paljon sokkeloisempi :)

Bookmark and Share

4 comments to Warmachine torstai 4.8.2011

 • avatar kalle

  Pari kysymystä : mihin olet ajatellut käyttää tota luolastoa, tuleeko kuvernöören saaresta merirosvopelin seuraaja ?

  Entäs mitenkäs Tatun saksanreissu meni, tuliko voitto kotiin ?

 • avatar Marko Sysipuro

  My 2 cents.

  Tuotahan pystyy Mika pidentämään “helposti” rakentamalla itse johonkin väliin tai oviaukkojen jatkeeksi tukematonta kaivoskuilua.

  Sullahan on tuossa näkyvillä jo nyt 2 suuaukkoa maanpinnalle. Nehän voisi esim. nimenomaan yhdistää tällaisella itse tehdyllä tukemattomalla (tai vain vähän tuetulla) kaivoskuilustolla. Siinä ikään kuin kohtaisivat kahden eri kaivoksen käytävät vuoren/saaren eri puolilta.

  Työn iloa… :-)

  PS. Tatu ainakin näyttää iloiselta, joten ei se ihan turha reissu ole voinut olla.

 • avatar Mika

  Ajatus on ollut käyttää samoja merirosvo/lännenfiguja jotta säästyy liialta maalaamiselta. nNo ehkä pari ukkoa hakkujen ja lapioiden kanssa maalaan :) Kaivokseen merirosvosaarella pääsee hautausmaan alla olevasta luolasta ja kuvernöörin kartanon alimmasta kerroksesta.

  Tuo kiviseinä on hyvä idea, Indiana Jones tyylinen kärryrata olisi myös mainio. Tunneliston rakentelu vaatii suunnittelua, tavoite on tehdä mahdollisimman moninainen sokkelo missä voi kiertää selustaan useampaa kautta ja että sen voisi rakentaa muutamaan eri konfiguraatioon. Halusin välttää haulikkoväijytys tukoksen yhdessä ainoassa pääkäytävässä. Toisaalta peliteknisesti tälläisset voidaan haasteet voidaan hoitaa pitämällä aina dynamiittia taskussa.

  Tatu varmaan kertonee itse tarkemmin lisää reissustaan, ois hauska kuulla lisää millaista tänä vuonna saksassa oli. Muistaakseni hän sijoittui nyt 8:ksi viidestäkymmennestä pelaajasta ja olisi ollut toinen mikäli olisi voittanut viimeisen pelinsä. Hyvin nopattu!

 • avatar JaakkoB

  Kaivokseen voisi sopia jokin kuilu, mistä voi hyppiä yli jalan tai kärryjen kanssa (1:llä tippuu, 2-5 yli, 6:lla jatkaa liikettä – mukaanlukien kärryllä!). Nokkelimmat pelaajat voivat tietenkin käydä ottamassa jotain lankkuja joita pistävät kuilun päälle.

  Muista laittaa häkkiin kuollut kanarianlintu jonnekin ;)

You must be logged in to post a comment.