logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Fantasia- ja Scifi-pelit

WARMACHINE/HORDES kampanjaviikonloppu 15.-16.1.2011

Kampanjapeli käynnissä

Viikonloppuna kerhohuoneella tulessa olivat WARMACHINEN ja HORDESIN pelurit. Ohjelmassa oli reilun 20 pelaajan kampanjaviikonloppu. Pelaajat oli jaettu viiteen eri liittoutumaan, jotka yrittivät valloittaa alueita ja kerätä kampanjapisteitä. Lopulta valkea haltioiden ja kääpiöiden liittoutuma korjasi potin, mutta monenlaisia tapahtumia ehdittiin nähdä.

Kampanja pyörähti käyntiin lähes aikataulussa lauantaina klo 11. Palkkasoturit löysivät työnantajansa ja useampi faktio joutui tulemaan toimeen ilman tuttuja valintojaan. Kampanjapöydiltä löytyi vaihtelevia erikoissääntöjä aina naapuripöydälle ampuvasta tykistä automaattista korroosiota aiheuttaviin myrkkypusikkoihin.

Avauspäivän päätteeksi johdossa oli sininen Cygnarin ja Farrow’n liittoutuma. Suorituksessa auttoi hyökkäämättömyyssopimus viereisen vihreän liittoutuman (Cryx ja merirosvot) kanssa, joka tosin rikkoontui aivan päivän viime hetkellä. Pelit rauhoittuivat illan pimetessä – tai ainakin vaihtuivat lautapeleihin sun muihin.

Sunnuntaina jatkettiin ja tilanne pysyi sinisen liittoutuman hallinnassa aina päivän viimeisiin hetkiin asti. Valkea liittoutuma sai vallattua salavihkaa suurimman osan kampanjakartasta muiden ollessa jumissa erinäisissä megataisteluissa ja kun viimeiseltä tunnilta jaossa oli triplapisteet, nousivat haltiat ja kääpiöt kampanjan voittoon!

Lopputulokset:
Valkea liittoutuma (Retribution+Searforge) 139,3
Sininen liittoutuma (Cygnar+Farrow) 117,3
Vihreä liittoutuma (Cryx+Pirates) 95,7
Punainen liittoutuma (Khador+Trolls) 86,7
Keltainen liittoutuma (Protectorate) 44,6

Alla vielä grafiikkaa pistekehityksestä sekä muutamia kuvia viikonlopulta.

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.