logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Fantasia- ja Scifi-pelit

Chaosboyz -turnauksen ekan päivän kuvasatoa 27.12.2011

Kaaospojat tempaisevat vielä kerran, ja järjestävät hienoa turnausta Otaniemessä. Kerrankin maalauksesta palkitaan kunnolla, ja pelaaminen on vain sivujuonne.

Valitettavasti kamera jäi kotiin, mutta Nokialaisellakin saa jonkunlaisia kuvia sentäs. Lähikuvat todella hienoista armeijoista jäivät valitettavasti luokattoman huonoiksi.

Paikalla oli kerholaisista ainakin Teemu ja Niilo. Vuodenvaihteen turnausputki jatkuu torstaina ORC:in ETC -kompatulla turnauksella, jossa ei puolestaan jaeta maalauspisteitä ollenkaa, itse valitsin tämän jälkimmäisen, kun kumpaankin ei vaan mitenkään pysty osallistumaan. Tässä Chaosboyzien turnauksen ekan päivän kuvia. Maastot ja armeijat ovat poikkeuksellisen näyttävät, johtuen ehkä siitä, että osallistumismaksusta sai rabattia tuomalla hienot maastot paikalle, ja toisaalta paikalla oli aavistuksen enemmän veteraanipelaajia, paikoitellen jopa nostoväkeä…

Bookmark and Share

1 comment to Chaosboyz -turnauksen ekan päivän kuvasatoa 27.12.2011

You must be logged in to post a comment.