logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Yhdistys tiedottaa

Uusia hyllyjä asennettu kerholla

Nyt kelpaa taas taistella, 40k maastot saatiin siistiin riviin seinälle. Huomaa että hyllyt eivät kestä kipsiseinässä leuanvetoa, käsittelethän sekä hyllyjä että maastoja hellästi. Laita lainaamasi tavarat takaisin paikoilleen samaan kohtaan mistä otit.

Hyllyjen asennus meinasi osoittautua haastavaksi, mutta mitäpä ei seinään kiinni saataisi GW:n spruen jämien avulla. Kiitos avusta Sampo!

Kerholla on nyt myös uudet punakahvaiset sakset askartelu käyttöön. Edellisiä euron saksia hajosi pari kappaletta nopeasti, kenties 4 euron Extra Strong rakennusmiehille tarkoitetut sakset kestävät kenraalien käytössä.

Ohessa talteen myös pölypussimalli joka sopii kerhon imuriin. Tarra sijaitsee pölynimurin kannen alla mikäli tätä postia ei enää löydetä sivuston uumenista. Imurointiakin lienee tapahtunut, sillä pölypussi oli täynnä. Seuraavaa tyhjennyskertaa varten lisäpussit ovat askarteluhuoneen valkoisen hyllyn alahyllyllä. Kiitos jälleen Sampo asian järkkäämisestä.

Bookmark and Share

5 comments to Uusia hyllyjä asennettu kerholla

You must be logged in to post a comment.