logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Yhdistys tiedottaa

Vappuperjantain ruuhka kerholla ja uudet peli-isännät

Kerholle änkesi pelaajia ovista ja ikkunoista vappuperjantaina. Paikalla nähtiin iso War of the Ring peli missä kohtasivat Haltiat ja Aragornin miehet. Haltiat olivat ilmeisesti erehtyneet pääsiäisestä, mutta tämä ei estänyt heitä näyttavästä jousiammunasta kukkulalta Minas Trithin miesten niskaan. Vieressa kisattiin Flamesia ja askarteluhuoneen olivat valloittaneet wanhat orkit sankoin joukoin.

Saimme kerhotilaan viimein uusia avaimia, kiitos Tapion periksi antamattoman huoltomiehen pollauksen. Niitä jaettiin heti Aitolle ja Mikolle, jotka ovat lupautuneet tulemaan availeen lauantaisin ovia säännöllisen epäsäännöllisesti. Hatun nosto heille!

Näin olleen tulevien lauantaiden tai miksei muidenkin päivien avaamisen pitäisi onnistua entistä helpommin kun on avaimia useammalla. Uusia peli-iltojen isäntiä voi ilmoittautua minulle, Jaakolle tai Tapsalle, tavoite on saada joka paivälle pari isäntää milloin varamiesjärjestelyt onnistuvat helposti.

Bookmark and Share

1 comment to Vappuperjantain ruuhka kerholla ja uudet peli-isännät

  • avatar Antti Lahtela

    Keskustelinkin asiasta jo Tapsan kanssa ja voin mielelläni ottaa avaimen haltuuni. Toki se sisältää myös mahdollisuuden tulla availemaan ovia tarvittaessa.

    En pysty sitotumaan mihinkään tiettyyn päivään säännöllisesti, mutta voin toimia hyvin reserviläisenä tarpeen tullen.

You must be logged in to post a comment.