logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Yhdistys tiedottaa

Varastot täydennetty ja uusia hyllyjä

Haettiin Juhan kanssa lisää juotavaa, loput on jääkaapissa kylmenemässä. Nyt kelpaa taas askarrella. Kerhon askartelu- ja PK-seudun figumiittitapahtumaksi lähdemme työstämään 5.11 päivää, laittakaa kalentereihinne jo alustavasti.

Hei noppaajat, jos haluatte tehdä sivustolle juttuja niin olkaa yhteydessä saamme teille helposti päivitettyä editor oikeudet (Mika tai Tapio). Sivulle on kohtuu helppo lisätä juttuja ja tarvittaessa opastamme. Kaikki hauskat enemmän tai vähemmän figuileen liittyvät jutut tai matkarapotit ovat erittäin tervetulleita. Ohjeet

Lidlissä oli myös 5,99e maksavia hyllyjä joten kerhon kolikkopurkin varat otettiin hyvään käyttöön. Koottiin hyllyt (7 kpl) ja nyt ne enää pitäisi saada kiinnitettyä pelihuoneen oikeaan seinään. Niitä mahtuu kaksi päällekkäin seinän yläosaan. Sampo, onko sulla ideaa miten noi pysyi parhaiten kiinni kipsilevyssä?

Tapsa, keskustelufoorumi on lakannut toimimasta. Sinne ei pysty enää replyileen. Myöskin kommenteihin oli tullut Captcha joka ei toiminut ja ei pääsyt enää heittään kommentteja posteihin. Hetken kaivettuani otin sen pois päältä. Vika oli että captcha kuva ei tullut, näkyi vaan rikki oleva kuvaikoni.

Myös postiin kuvaan lisääminen url-toiminnolla ei toiminut kun koetin lisää kuvaa Visual tilassa. Toimi kyllä HTML moodissa, joten tätä pystyi kiertämään. Kylläpä päivityksessä on hajonnut kaiken näköistä.

Bookmark and Share

2 comments to Varastot täydennetty ja uusia hyllyjä

  • avatar Sampo

    > miten noi pysyi parhaiten kiinni kipsilevyssä?

    Suosittelen kipsilevyruuveja. (Semmoisia, jossa siivekkeet leviävät takaa kiristettäessä.) Käyn hakemassa ja voidaan heittää seinään vaikka keskiviikkona.

  • avatar Marko Sysipuro

    Jep. Mulla on kotona eteisen vaatenaulakko kiinni kipsilevyssä tällaisilla kipsilevyruuveilla. Ainoa haittapuoli on, että jykevistä ruuveista jää iso reikä seinään. Toisaalta, erittäin hyvin on pysynyt naulakko ja vaatteet seinässä. (koputtaa puuta).

You must be logged in to post a comment.