logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Warhammer 40.000

Mega Apocalypse – Draconis Primen taistelu

Kerhon historian suurin ja samalla epävirallinen suomenennätys Apocalypse -peli on nyt sodittu. Pöydällä oli kaiken kaikkiaan 60 0000 pistettä, mikä tekee luonnollisesti 30 000 pistettä per puoli. Tiukkaa taistoa kaksi päivää, satoja figuja ja Titaaneja.

Pääkaupunkiseudun pelikerholla järjestettiin helmikuun kolmantena viikonloppuna megaluokan Apocalypse 40K peli, jonka strategiset mitat olivat noin 60 000 pistettä (tekee 30 000 per liittouma), kahdeksan pelaajaa ja kaksi päivää intensiivistä pelaamista. Pöydällä oli satoja figuja (ellei jo tuhat), kymmeniä tankkeja ja kymmenkunta super heavyä, sekä kaiken kruununa kaksi Warlord titaania ja kaksi Warhound titaania. Kaiken pahan akselilla puolestaan Bio titan, Plague tower , viisi Necron Pylonia, demoni prinssejä enemmän kuin ihmisellä on sormia ja kaikkea muuta ilkeää ja tappavaa. Asiaa tuntevat tajuavat jo, että pelin koko oli massiivinen. Tämä saattaa olla jopa lajinsa suomen ennätys, mitä tulee 40K peleihin.

Taistelussa osapuolina olivat Imperiumin taisteluryhmittymä Tiberius, kaksi Warlord ja kaksi Warhound titaania, niiden tukijoukkona pari kaartin komppaniaa bunkkerilinjassa ja raskas panssariosasto (mm. Baneblade muodostelma, Stormlord, Hydria ja Chimeroita). Tämän rinnalla taisteli kaksi Space Marine muodostelmaa, Grimson Fist ja Mentor Chaptereista. Imperiumin joukkoja komensivat Tatu, Oskari ja Juha.

Vastassaan tällä joukolla oli kaiken pahan Xeno –liittouma, josta löytyi, Necroneita, Tyranideja, Demoneita, Kaaos mariineja, Dark Eldareita ja kaikkea muuta Imperiumin vihollista. Tätä Xeno -akselia komensi puolestaan Tuomas, Timo, Mika ja Teemu.

Xeno -liittouma voitti marginaalisesti kahdeksalla pisteellä, lopputuloksen ollessa 70 – 62 Xenoille.

Tein taistelusta ensimmäisen kaksiosaisen nopean raportin
 
Raportti saattaa katsella asiaa Imperiumin näkökulmasta, mutta se on vain luonnollista.
 
Seuraavaksi kaavaililmme sadan tuhannen pisteen peliä ;-)

 

Bookmark and Share

1 comment to Mega Apocalypse – Draconis Primen taistelu

You must be logged in to post a comment.