logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Kaupalliset tiedotteet

Villit kuviot saapuivat kerhohuoneelle

Villit KuviotRoll D6:n ensimmäisen pelin (Villit Kuviot) ensimmäisäiset kappaleet saapuivat Suomeen lentopostilla. Toin tietenkin heti yhden kappaleen kerholle lahjoituksena. Saa pelata, vaikka ei ehkä ole ihan kerholaistan normaalia genreä.

Hyvää aivojumppaa se kuitenkin on. Sovitaan, että uusien jäsenkokelaiden pitää voittaa puheenjohtaja pelissä, ennen kuin hyväksytään varsinaiseksi jäseneksi :)

Myynnissä peli on Roll D6:n verkkokaupassa syksymmällä ja toivottavasti myös kauppojen hyllyillä ennen joulumyyntejä.

 

Bookmark and Share

3 comments to Villit kuviot saapuivat kerhohuoneelle

  • avatar kalle

    Näyttää ihan kivalta, meillä on perheessä pari jäsentä joihin toi genre voisi upota. Itelleni noi figut on vähän liian abstrakteja ja pelkistettyjä, eikä tossa voi pärjätä noppatuurilla…

  • avatar kalle

    Koitettiin tota hiukkasen Joonaksen kanssa, ja aika haastavan oloinen peli. Säännöt oppi kyllä nopeasti, ja homma on harvinaisen selkeä. Viiden ja etenkin kuuden värin kuvioiden tekeminen tuntui aika vaikealle. Tohon vois house-rulettaa, että heitetään joka kierroksella kahta tai kolmea noppaa, ja 5+:t on jokereita, joilla voi 5 tai 6 värin kortissa korvata jonkun värin millä vaan muulla. Niin mullakin olisi mahiksia…

  • Lapsille on tarkoitettu 3-4 kortit. Joskus nekin kyllä on vaikeita. Figupelaajille on suunnitteilla uusi versio jossa on vain kahta väriä (goblin green, ultramarine blue). Paketissa tulee myös muovisia juttuja, 300 sivuinen kuvitettu ohjekirja ja muovisia blast-markkereita. Hintaa vaivaiset 250€. :)

You must be logged in to post a comment.