logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Messu- ja matkaraportit

Eksentristen figupelien viikonloppu

Tänne voitaisiin lähteä porukalla. Tavoitteena heillä on saada demopeleiksi sellaisia joista ei järjestetä turnauksia, suoraa lainaten Dolmotin ilmotuksesta:

Mikä? Viikonloppu merkillisten figupelien merkeissä.
Mitä? Ensisijaisesti harvinaisempia pelejä, määriteltynä sellaisiksi, jotka eivät yksinään tahdo muodostaa ympärilleen tapahtumia tai paikkakuntainvälistä peliaktiviteettia. Espanjalaisia ranskis-skirmishejä, laivapelejä, avaruuspelejä, luolastorymyämistä ja sen semmoista. Lisäksi huolella säädettyä maastoa, maalattuja joukkioita, kokkausta, saunomista ja yleistä pölhöilyä vapaalla aikataululla.
Missä? Sotilaallisessa ympäristössä Kangasalan Reserviläisten majalla Honkaniemessä. Kangasala on harjuistaan ja näkötorniensa tuhopoltoista tunnettu kunta heti Tampereen itäpuolella. Tampere on Helsinki-Turku-Seinäjoki-Jyväskylä-Heinola -pentagrammin keskipisteen tienoilla alta 200 kilometrin
Milloin? Kesäkuun keskimmäisenä viikonloppuna 15.-17.6. perjantaipäivästä jonnekin sunnuntai-iltapäivään, kellon ympäri.

Ei suositella: Pistelaskua, kellon kanssa pelaamista, tasapainoisia skenaarioita, voittajakombojen valmistelua, kaksistaan nyhräämistä.
Suositellaan: Osallistumismahdollisuuksia, moninpelejä, esittelyä, näyttäviä pläjäyksiä, mahdollisesti vaikka Ropecon-pelien tai vastaavien protoilua.

Jos nurkasta löytyy edustava pelipöytä ja/tai joukkio peliin jota harva osaa arvostaa, tuo se tänne. Jos ei löydy, nyt ehtii vielä väsätä. Erityisesti halukkaita järjestäjiä, varustajia ja roudareita etsitään, mutta miksei ihan vain pelaajiakin. Kiinnostuneet voivat tekstata tänne tai ottaa muuta kautta yhteyttä. Julkisempi mainos pistetään sitten kun päivästä ja paikasta on astetta tarkempi visio.

Ilmoittautuminen http://www.sotavasara.net/keskustelu/viewtopic.php?f=11&t=100861


Bookmark and Share

18 comments to Eksentristen figupelien viikonloppu

 • avatar Tero S

  Dolmotilla on ennenkin ollut tosi näyttäviä juttuja esillä ja on hyvä tyyppi, joten kannatan.

  Tota threadiä mulla “ei ole oikeutta lukea”, joten ??

 • avatar Juha

  Samat oikeudet puuttuivat, joten aika ja paikka ja muut koordinaatit?

 • avatar jaakko

  Voi voi mitä Mika menikään tekemään! Kulissit kaatuvat ja kohta kansa nousee kapinaan, kun salaseura paljastuu. Kuka kehtaa ekana mennä postaamaan Sotavasaraan, että paremmalle väelle löytyy oma hiekkalaatikko? =)

  PS. Itsehän en ko. kaapujengiin kuulu. Ei näyttöjä.

 • avatar Mika

  Kas, en tiennytkään että treadit ei näy kaikille rekisteröityneille tai että olen liittynyt salaseuraan. No nyt mun pitää heti mennä hankkimaan kunnon hupullinen munkkikaapu :)

  Aika ja paikka oli tuossa yllä noppien sivun postauksessa niin pitkälle kun ne ovat tällä hetkellä tiedossa. Oltiin Dolmotin kanssa Hampurissa ja siellä kertoili että on tälläistä mielenkiintoista tapahtumaa on ajatellut järkätä. Tiedotusta häneltä toki seuraa perästä kun suunnitelmat selkeytyvät. Tämä oli tarkoitettu ennakkoviestinnäksi että saatte raivattua kesäkuun kalenteriin tilaa hyvissä ajoin.

  • avatar kalle

   Piti oikein tarkistaa, olet Mika päässyt tähän äärimmäisen exclusiiviseen seuraan mun suosituksesta :) Onhan siellä aika monta muutakin Noppakerholaista.

  • avatar Juha

   Mites salaseuralaiset sanoo :-) , oliskohan FoF riittävän eksentrinen? Sitä voi demota ja moninpeli onnistuu hyvin…

 • Äh… no kopipeist Vasarasta:

  Hieno idea, tuli heti hinku kaivaa mun Castle Chelmsford 3D -setti naftaliinista.

  Valitettavasti aika ei vaan sovi mulle, kuten sanottua kesässä on vain rajallinen määrä viikonloppuja ja mulla ne syö toinen harrastus aika tehokkaasti. Syys/talvikaudella kyllä ehdottomasti kiinnostaa.

 • avatar Sami K.

  Hyvältä kyllä vaikuttaa.
  Ilmeisesti on eri asia tuo salaseura kuin “kahvihuonelupa”?

  Ei ole viime aikoina tullut aktiivisesti keskusteltua siellä, varmaan siksi olen tällaisenkin missannut, jos sallitte anglismin.

 • avatar Mika

  Alla lisää infoa.

  No, nyt on kuitenkin alustava varaus 15.-17.6. viikonlopulle, Tampereen seudulle. Suunniteltu paikka sijaitsee järvimaisemissa reilun kokoisella rantasaunalla, grillikatoksella sun muilla kesänviettotarpeilla. Rehtejä sänkypaikkoja on parillekymmenelle. Hiukan enemmänkin mahtuu, mutta ei kovin paljon. Päällimmäinen rajoittava tekijä saattaa olla avoimen tilan määrä pöydille. Pitää vielä kartoittaa, montako eri peliä saadaan sijoitettua mukavasti alueelle ja paljonko uskaltaa kutsua väkeä niin että mahtuu vielä liikuttamaan kyynärpäitään. Hintaa kertynee muutama kymppi nenää kohti riippuen henkilömäärästä ja tarjottavista palveluista. Suunnitelmissa on työllistää ympärivuorokautinen kokki, ettei kenenkään tarvitse ährätä lihispakettien kanssa tai uhrata hyvää peliaikaa pihvin kääntämiselle (paitsi tietenkin jos sellaisesta itse tykkää).

  Tässä suunnitelmassa yritetään pysyä parhaan kyvyn mukaan, joten halukkaat voivat varovasti pistää ruksia kalenteriin. Ihan sataprosenttista takuuta en silti vielä anna, koska maailma on mutkikas paikka. Tarkennan edelleen aina kun vain pystyn. Kysyäkin saa. -Dolmot

 • avatar Tero Särkijärvi

  Toi viikonlopppu menee WM/H Nordic Openin päälle, joten en pääse tuohon.

  Eikä mulla BTW vieläkään ole oikeuksia tuohon Sotun alueeseen.

 • avatar Mika

  Nyt on ilmoittautuminen mahdollista ja ketju sotavasarassa turnaussivuilla.

  Juha, lähdetkö kuskiksi? :)

You must be logged in to post a comment.