Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Historialliset sotapelit

Ancient maalaushiittiä – Hail Caesar valmistelut menossa

Kohta on jo se päivä, kun kerhon ensimmäinen Hail Caesar pelipäivä koittaa ja valmistelut ovat jo vauhdissa. Maalailen juuri fiiliksen mukaan lisää kelttejä ja roomalaisia, ja maalaustyön välillä kiskon yksittäisbeissattuja figuja irti alustoista ja laitan ne uudelleen 40x04mm neljän figun alustoille.

Nyt on vaihdettu jo yksi keltti divisoona ja toinen seuraa. Lisäksi valmistuu komentoryhmiä, joissa on muutama pompöösi sotaloordi (yhdessä sotarouva). Näiden lisäksi on tulossa roomalaisia kenraaleja ja legaatteja, johtamaan imperiumin joukkoja (niistä kuvia myöhemmin).

Pelipäivähän oli 20.1.2013, tässä lisää siitä.

 

Lisää kuvia uusista Ancient joukoista blogissani

Getting ready and painting more…

Bookmark and Share

2 comments to Ancient maalaushiittiä – Hail Caesar valmistelut menossa

  • avatar kalle

    Hienoa settiä. Nyt pitäis alkaa tosissaan miettimään skenaariota tulevaan matsiin :)

  • avatar Juha

    Katselin eilen sen sääntökirjan skenun, ja sehän on aika peruskamaa, selkeä “Kill’em all”. Siis hyvä harjoittelupeli. Onhan siinä myös niitä “hupaisia” juoppo kenraali -kuvioita, ei tosin sovi totiselle pelaajalle ;). Eikö se siis olisi aika hyvä?

You must be logged in to post a comment.