logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Black powder

Black Powder – Eckmuhlin taistelu 15mm

 

Reilu viikko sitten taisteltiin taas Napoleonic aikakauden Eckmuhlin taistelu vuodelta 1809 Black Powder säännöillä. Taistelussa Ranska hyökkäsi Itävalta-Unkarin puolustamiin kyliin ja kukkulalle. Itse asiassa tämä oli yksi vaihe koko suurehkossa taistelussa, eli St. Hillairen divisioonan hyökkäys, keskisellä rintamalohkolla. Koko Eckmuhl oli paljon suurempi kokonaisuus, joka voidaan sitten pelata joskus…

Raporttia taistelusta löytyy blogistani.

Taistelut jatkuvat taas vuoden 2013 alkupuolella, ja silloin järjestetään myös joitakin demo -pelejä, jos on kiinnostusta historialliseen sotapelaamiseen.

Lisää aiheesta, tällä kanavalla…

Bookmark and Share

2 comments to Black Powder – Eckmuhlin taistelu 15mm

  • avatar Antti Lahtela

    Mukava peli oli jälleen. Vaihtelu virkistää myös, kun pääsi pelaamaan muillakin kuin briteillä.

    Skenuna toimi ihan ok, pitää säätää jatkossa noi joukkojen määrät kohdalleen kun Veteran, Elite yms. ei ole niin merkittävä etu kuin General De Brigade-säännöissä. Näin ollen ranskalaisilta loppuivat miehet, kun olivat jo alivoimaisia lähtökohtaisesti.

  • avatar Sami K.

    Tai sitten katsoo, minkälaisia etuja niillä on GdB:ssä, ja antaa lisää erikoisominaisuuksia kovemmille yksiköille, siellähän on vaikka kuinka monta erilaista sääntöä, jolla yksikkö pysyy hengissä kauemmin. Tuo Elitehän ei siihen varsinaisesti vaikuta edes. Steady, Brave, Valiant jne. taas auttavat.

You must be logged in to post a comment.