logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Historialliset sotapelit

FiWA:n perinteikäs SM-turnaus 6.-7.10.2012

FiWA:n perinteikäs historiallisten sotapelien SM-turnaus pelataan tänä vuonna lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna. Mukaan kannattaa ilmoittautua ajoissa, sillä kaikkien ajoissa ilmoittautuneiden kesken arvotaan turnauksen päätteeksi maalattu armeija.

Tapahtuma on erittäin aloittelija ystävällinen. Turnauksen ensimmäinen kierros pelataan pienemmillä armeijoilla ja kentällä ja lisäksi turnauksessa palkitaan paras ensikertalainen FiWA:n turnauksissa. FiWA järjestää myös tarvittaessa laina-armeijoita pelaajille, joilla ei ole käytössään omaa armeijaa.

Turnauspaikka ja aika
6.-7.10.2012
Paciuksenkaari 19 Helsinki
Sisäänkäynti Paciuksenkaaren ja Vesikujan kulmasta

 

Säännöt

Turnauksessa käytetään sääntöinä Standard Wargames Rules uusinta versiota.

 

Ilmoittautuminen

ilmoittautuminen ja lisätiedot http://strategiapelit.org/sm-kisat-2012/

 

 

Same in English

http://ancientwargame.com/

Bookmark and Share

6 comments to FiWA:n perinteikäs SM-turnaus 6.-7.10.2012

 • avatar Sami K.

  FiWA ei siis olekaan Noppakerhon aiempi muoto, eli jäsenmaksu ei kata tätä turnausta?
  Ja mikä noiden vitriinissä olevien armeijoiden tilanne on muuten noin yleensä, keneltä pitää kysyä lupa lainaamiseen jos kerholla haluaisi kokeilla?

  • avatar kalle

   Ne vitriinissä olevat DBM armeijat on lahjoitettu kerholle pelikäyttöön (Eino Partanen). Ne on nimellisesti mun omistuksessa, mutta ovat vapaasti käytettävissä, ei tartte kysyä eikä ilmoittaa mitään. Kunhan palauttaa ne samassa kunnossa vitriiniin. Toivottavasti siellä vitriinissä on vain ne lahjoitetut armeijat, etten lupaa liikoja :)

 • avatar Mika

  Fiwa on eri yhdistys ja noppakerhon jäsenmaksu ei kata heidän turnauksia.

  Aikojen saatossa Noppakerho eriytyi Fiwan toiminnasta koska Fiwalla on jäseniä ympäri maata. On selkeämpää että pääkaupunkiseudun kerho jolla on fyysiset pelitilat on eri yhdistys. Näin syntyi Nopat ja Taktiikka ry.

  Yhdistysten focus on hieman erilainen, Fiwan painottuessa kansainväliseen turnaustoimintaan ja meidän kerhohuonetoimintaan. Molemmat edistävät figupelaamista ja aina silloin tällöin on yhteisiä turnaus/messureissuja, mikä on luonnollista kun molemmilla on samoja jäseniä.

 • avatar Sami K.

  Aika siistiä, niistähän pitää tehdä inventaario, niin tietää etukäteen, mitä on saatavilla. Voinen tehdä sen itsekin jossain välissä.

  • avatar Marko Sysipuro

   Niitä lahjoitusfiguja on myös niiden vitriinien yläpuolella (oikeassa reunassa, kiinni seinässä, pinon alimmaisena) olevissa kahdessa muovilaatikossa. Laatikot sisältävät paljon kelttejä ja pikemenejä. Lainasin niitä kesällä pieneen Hail Ceasar -demotukseen.

   • avatar kalle

    Jos joku viittis inventoida ne, niin voitais laittaa niistä lista johonkin pysyvään paikkaan. Helpompi ihmisten suunnitella listoja noille figuille. Mulla on vielä jotain irtosälää noita himassa, mutta ne on niin irrallista pikkusättiäistä (vähän jotain napoa, amerikan sisällissotaa, jotain tiesmitä zuluja, maalamatonta tinaa etc) ettei niillä taida olla oikein käyttöä. Voisin pistää niitä jakoon vaikka Ancient- tai Hail Caesar sessioihin palkinnoiksi. Tai sitten vaan saa kuka haluaa, tai kenen kokoelmiin istuvat.

You must be logged in to post a comment.